UA to Canada CUAET
-
Всім доброго вечора. Підкажіть будь ласка, якщо я зараз здам біометрію у Варшаві і оформлю тимчасовий прихисток у Німеччині (і потім подам паспорт на вклеювання візи вже у Німеччині), чи підвищиться ймовірність відмови мені у візи через оформлення тимчасового прихистку саме зараз, у момент вже подальшого розгляду моєї біометрії?
-
это ни на что не повлияет, Канаде все равно, какой у вас где статус.
-
Хотел спросить, подавали семейную анкету на визу, пришла виза только одному человеку, можно куда-то позвонить узнать по поводу виз?
-
Отослать в 1 конверте можно, я так делал. Обратная доставка оплачиваешь каждый паспорт отдельно. Что нужно точно не помню поищи через поиск, в чате есть довольно подробное описание (на сколько я помню: Паспорт, Подписанная бумага о согласии обработки персональных данных, Чек об оплате обратной доставки паспорта Приглашение на отправку паспорта) Я еще дополнительно вкладывал бумагу моими контактами email адрес, телефон
-
Хтось відправляв через турагентство паспорти?
-
Привіт, можливо хтось відправляв паспорт до Мадриду на вклейку - скільки ви чекали тренінг номеру? А то з вихідними вже пройшло 6 днів
-
Хтось відправляв через турагентство паспорти?
-
А ви також нещодавно відправляли? Назад швидко дійшов паспорт? Дякую за відповідь!