UA to Canada CUAET
-
чекати повідомлення, що можна забрати паспорт
-
Кто-то «покупал» места на биометрию во Львове? Знаю, звучит абсурдно, но я так поняла кто-то покупает такие места, а потом продаёт 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Кто знает, напишите мне пожалуйста
-
Зателефонуйте до них. Вони відповідають
-
о,спасибі
-
Вітаю. Хтось знае, які банки в Канаді не стягують комісію за SWIFT вхідний переказ грошей з за кордону? Поділіться досвідом, будь ласка, чи якоюсь інфо. Дякую.
-
А що трек каже, де паспорт?
-
У вас запрос на паспорт
-
Хіба в Римі також можна вклеювати візу? Хіба там не тільки біометрію здають і все?
-
а в мене немає трек номеру ( я здала особисто у візовому центрі, і мені ніякого трек номеру не приходило🤷♀️
-
Ну тоді з понеділка сходіть. Зазвичай після апрува 2-3 дні проходить, поки паспорт повертається. А ще краще додзвонитись, звичайно, але не сьогодні-завтрв
-
Ми ходили, простояли 4 години в черзі - все, що почули: паспорта в дорозі - чекайте. Скільки чекати - до тижня. У вас коли відправили паспорт із вклейки назад у візовий?
-
Доброго дня. Таке питання чи хтось отримав підтвердження біометрії. Питання до тих людей які здавали у Львові.
-
В кол центрі мають сказати трек номер і статус де документи.
Після апрува пройшло 10 днів - статус, що ще в дорозі😔
-
Підкажіть чи хтось відправляв паспорти на вклейку візи через турфірму Калімера Тур у Львові?
-
Добрый день,кто подавал паспорт на вклейку в Бухаресте,сколько недель у вас заняло? Заранее спасибо
-
спасибі вам велике, а підскажете будь ласка номер кол центру?🙏🏻
-
Вітаю, шукаю поради. Здали біометрію,та у особистому кабінеті побачили що працівник центру невірно написав прізвище, помилка одна буква,але вона перша. Кризову форму писали,нажаль відповіді ніякої, чи є рішенням ще раз сдавати біометрію?чи можливо хтось має досвід
-
Добрый день - подскажите пожалуйста. Надо отправить поспорь на вклейку в Бухарест - мой друг может это сделать а потом забрать - что для этого надо кто сталкивался с таким ?
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, когда отправил паспорт на вклейку то можно ли как то отследить что его приняли в работу, и в последствии что паспорт готов ? Как и где эту информацию смотреть?
-
Всем привет подскажите просит скан разрешения о вывозе ребенка. Можно ли обойтись без него если мы в разводе. И он находиться далеко? Подскажите пожалуйста
113266/286808