UA to Canada CUAET
-
Доброго дня! Підскажіть, будь-ласка, хто особисто приносив паспорти на вклейку у Варшаві? Як це дійство відбувається, треба йти до якогось кабінету?
-
Щиро вам дякую за допомогу.
-
Я вожу у Відень
Ось скрін готовності тих віз що здала 12-го
21.09 іду забирати і беру ще нові з собою
-
Ребят лечу в сша и у меня есть канадская виза , есть мысль приехать в Канаду забрать 3000 долларов и от туда уже полететь в США , как думаете прокатит такое?
-
Вообще, это программа для тех, кто нуждается в деньгах, у кого есть финансовые трудности, а не просто на халяву взял и поехал себе дальше. Тем более вы вообще не в Канаде хотите оставаться, а едете в Штаты. Решать, конечно, вам, но я бы так не делал.
-
яка вартість ваших послуг?
-
💚2000 грн обидві сторони 💚Просто забрати 1000грн 💚Паспорти дітей до 1 року безкоштовно
Але пишіть в приват, бо повидаляють за рекламу✌️
-
Я вас не спрашиваю есть у меня деньги или нету , я узнаю возможен ли такой вариант
-
Прокатит вроде
-
Возможен
-
Я вже задавала це питання в групах для своїх клієнтів - сказали що можна, бо ці кошти не підлягають звітності
Можна навіть перекинути на іншу картку або зняти готівку
В кожного свої цінності. Може людина планує зняти і переказати на рахунок ЗСУ :)
Але самі розумієте, почастішають такі хитрощі, то допомогу скасують або зобов’яжуть звітувати
-
Вам ждать их недели 2 минимум
-
Вот нахрена ты такой тут нужен ?
-
Доброго дня ! Підскажіть будь ласка , де краще шукати житло, на яких сайтах ?
-
Візовий центр сам інформує на пошту. Плюс дає трек-номер та лінк, де стежити. Але там не завжди відкривається))
-
Добрый вечер Вчера ныла, что нет трекинг номеров, а сегодня не могу понять, что я делаю не так( кто может помочь, пожалуйста?
-
Нічого не зрозуміло. На трек номер треба чекати. Якщо довго немає (більше двох тижднів-місяця) можете подзвонити у візовий і поцікавить своїм паспортом.
-
А как обстоят дела с декретом в Канаде ? Приехали. Пошли на работу. Забеременели )
-
Видимо, что-то не туда ввожу Пришёл трекинг-номер по отслеживанию паспорта (на вклейке визы) Ввожу этот номер и дату рождения- показывает - нет такого
-
Выбирать поиск по трекинг номеру именно на сайте визового центра, где сдали паспорт на вклейку.
Post 114415 of 284970