UA to Canada CUAET
-
Вітаю! Підкажить будьласка якщо на беометрію сдавала в Варшаві, чи можно в іншу країну на вклейку отправити що б було бистріше?
-
Добрий вечір,хто підскаже як правильно писати в кризову форму 🙏🙏мені прийшла віза,а чоловіку та дитині немає запрошення.По кожному окремо писати в кризову форму чи в одній заявці?якщо я буду писати про 1 дитину,вказувати дані все про дитину чи свої дані,типу чи може маленька дитина саме подати таку заявку ?
-
тільки в кінці вона сама підписує свою анкету, не ви своїм ім’ям)
-
проблема учасниці, виявилась в тому, що анкету дитини підписувала мати, а дзвонив на гарячу лінію батько. дізнаватись про анкету може лише та людина, яка підписувала дитячу анкету. коли подаєтесь на куает, форма представника не потрібна. тому що анкету і так має підписувати один із батьків.
-
Добрый вечер. Пожалуйста подскажите . Нужно отправить разрешение от отца на вывоз ребёнка в Канаду. Мы не знаем пока штат куда мы поедим и не знаем дату . Что тогда нужно писать
-
Я зрозуміла ,а підскажіть ще таке питання ,хочу про дитину написати на кризову форму та треба зазначити номер заявки,я побачила,що в табличкі у дитини вказан один номер заявки ,який починається на букву B,а в автоматичному листі номер заявки на букву V?це так у всіх ?чи це у мене помилка в системі ?
-
тому що ви вже розпочали анкету іншу. вона є в розділі continue application you haven`t submitted
-
Дд, підскажіть будь ласка, в Канаді заново подаюсь на візу, роблю все по інструкції. Перший раз мене викинуло з сайту, а тепер не з‘являється строка, в якій можна податись на візу
-
t.me/petstocanada
-
Знайшла, дякую
-
ми же вже сьогодні обговорювали. пошукайте по чату.
-
Дмитро, це чат по куает, а не чат, де обговорюються загальні суб’єктивні питання на кшталт “що робити зі своїм життям”)
-
судя по постановке вопроса - нет)
-
4. Eligible Recipients 4.1 Eligible recipients are foreign nationals who have been facilitated under the Canada-Ukraine Authorization for Emergency Travel measures, have arrived in Canada, and have been granted temporary resident status on or before March 31, 2023 Вот критерии получения одноразовой помощи. Кто как понимает "and have been granted temporary resident status on or before March 31, 2023"?