UA to Canada CUAET
-
Підкажіть будь ласка перевірену турфірму, які возять паспорти до Європи з Одеси? Дякую
-
Ждать до 5 рабочих дней, если за этот срок не придет - писать в кризис форму, ссылка есть в закрепленном сообщении.
-
А шо по медогляду? Можна в Польщі робити чи будуть повторно казати проходити в Канаді?
-
Пiдкажить, будь ласка, я отримала Biometrics Collection letter, щоб здати біометрію, а чоловік не отримав, що робити?
-
В закреплённом сообщении есть информация об этом
-
Підкажіть як написати в кризову форму, бо мама зробила новий закордонний паспорт.
-
t.me/UAtoCanada/189678
-
Если жена официально работает, то мужу положен spousal work permit, работу для этого искать не надо www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/open-work-permit-spouses-dependent-children.html
-
У мене та сама ситуація. Дітям подали в грудні, в травні прийшов запрос надіслати документи, досі чекаємо. У мене з чоловіком візи є, а от з дитячими застрягли. Сьогодні чоловік нарешті додзвонився на гарячу лінію, агент провірила документи кожної дитини і відіслала пояснювальні мейли в офіс, сказала, що ми так довго очікуєм на дітей, бо вони в іншій групі аніж ми з чоловіком, хоча я собі робила самій першій окремо, за кілька місяців чоловікові, він іноземець, йому за місяць прийшла віза. А дітям аж в грудні і на них двох в один день заповнила в ту саму family group. Всі були в одній групі, такщо не розумію чому так. Але агент сказала, що через пару тижнів маємо вже отримати результат , надіємось, що дадуть візи, сказала, що з її сторони все виглядає ок по документах. Спробуйте теж зателефонувати, це не з першого разу виходить додзвонитися. Успіхів!
-
Доброго дня, питання. Моя мама здала біометрію в травні у Львові, але запрос на біометрію прийшов в квітні, тобто між листом і здачею було не 30 днів, а 37 днів. Я не знала, нажаль, що повернули правило 30 днів. Я записала її в той же день, коли прийшов лист, але у Львові була велика черга. Зараз в її кабінеті стоять данні про її біотметрію, коли вона її здала і коли expiry date, але досі стоїть, як статус що вони не отримали біометрію. Я знаю, що вони від руки змінюють, як правило, статуси, кол доходять до анкети, але я думаю, чи написати їм в кризову, що біометрія була здана, чи, якщо в кабінеті вже підтягнулись дати її біометрії (але не статус), то все нормально? Дякую :)
-
Привіт всім. Підскажіть, якщо пройшло 30 днів від моменту отримання листа для подачі додаткових документів (переклад свідоцтва дитини першої конкретно на анг. потрібно було, бо друга дитина все норм), то щоб дадати, потрібно в кризову теж писати?
-
права с опытом, который моложе 2х лет, в канаде мало полезен
-
Доброго дня Таке питання водійські права там краще получити чи уже с правами приїхати? Дякую!)
-
ими можно пользоваться какое-то количество дней, потом менять на местные. стаж до 2х лет не даст поменять на полные права
-
То есть если я права получу в этом году Они там не будут действовать
-
в канаде 10 провинций и 3 территории, в каждой свои правила обмена прав в зависимости от страны выдачи прав. читайте на сайте провинции правила обмена
-
Если опыт больше 5 лет, как это доказать, нужно брать какую-то специальную справку, или достаточно самих прав?
-
Зрозумів. А як взнаю, що ircc інформацію отримав і оновив дані?
-
Доброго дня.Хто подавав паспорта на вклейку у Варшаві.Скільки зараз це займає часу?
-
t.me/UAtoCanada/140084
16 Jan 2023, 06:08
about 4 hours ago