UA to Canada CUAET
-
Короче можно ли этот sin получить до приезда в Канаду,я вот в Австрии сижу.Там же по сути онлайн регистрация,я подумал он на почту электронную прийдет…..Или нет?Гн нужен мне для нормального использования job bank так как нужно найти работу заранее
-
Привіт 🙋🏼♀️ Є тут ті хто поступив у коледж 🏫, поділіться досвідом у приватні, коли починати підготовку ?)
-
Подготовку в каком смысле? Здесь нет вступительных экзаменов, а когда подавать документы на нужный вам семестр - зависит от конкретного колледжа и программы и обычно написано на сайте колледжа
-
На джоб банке требует ,я и подумал можно ли или то ,или другое за Канадой получить ,имея просто cuaet визу как исходные данные
-
Нет, sin никак нельзя. Профиль ЕЕ можно завести
-
Шановні українці , є можливість отримати безкоштовно слухові апарати, кому цікаво пишіть в оп
-
Можно детали. Моя мсма прилетает в Канаду 18 октябряи у нее проблемы со слухом
-
-25 😂😂
-
Кто что знает , уже не дают work permit в Toronto Airport ?
-
ознайомтесь із закріпленим повідомленням
-
Всім привіт. Хтось подовжував ворк перміт після подовження паспорта? Підкажіть як це зробити, бо на сайті не дає мені анкети для цього. Чи це потрібно заповнити від руки та відправити поштою?
-
t.me/UAtoCanada/190327
-
Дякую.
-
t.me/jvdjdtfashofehdw t.me/jvdjdtfashofehdw t.me/jvdjdtfashofehdw t.me/jvdjdtfashofehdw t.me/jvdjdtfashofehdw
-
Вітання. Людина втратила паспорт, в якому була віза CUAET. В Канаду за нею ще не заїжджала. Підкажіть, будь ласка, як відновити візу в такому випадку? Який алгоритм дій? Дякую!
-
Ніхто не шукає roommate у Ванкувері?
-
Всем привет 👋 задумываюсь о переезде в Канаду с кошкой был ли у кого то опыт ?
-
t.me/petstocanada Вот тут посмотрите по животным информацию
-
Процедури «відновлення візи» не існує. Треба подаватись на нову із новим паспортом
-
І якось вказувати, що попередня втрачена?
16 Jan 2023, 06:08
Post 217328 of 284758
about 2 hours ago