UA to Canada CUAET
-
Летимо з немовлям, не знаю чи встигнемо зробити пересадку за 2h15.
-
Благодарю!
-
виза никак не определяет нахождение в Канаде - только пермит
-
по этому варианту абсолютно возможно долететь
-
Лечу перший раз. На сайт air canada вказав звідки і куди хочу летіти і вибрав з того що він запропонував. Не думав що він може запропонувати варіант за яким неможливо долетіти.
-
Доброго дня. Маю запитання стосовно валюти. Чи потрібно міняти в Європі євро на канадський долар!? Дякую за допомогу.
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста продлевали ли вы загранпаспорт Украины в другой стране? И как это делается?
-
еще chatr, тоже в есть терминале.
-
я сейчас этим занимаюсь, ставят еще штамп, ждать 60 дней минимум паспорт (инфо по турции), хотим поставить штамп. Если кто-то ставил штамп, поделитесь пожалуйста как это делается ?
-
Якщо не маєте нормальної відповіді то нема чого писать всяку єрунду. Свій негатив лишіть собі на потім. Гарного дня.
-
Можно только в Консульстве. На странице каждого Консульства Украины указано, то для этого нужно
-
А ви як думаєте? Гривні ще візьміть
-
Расскажите кто-то пожалуйста про пересадку Лечу сама с ручной кладью На пересадку в аместрдаме 2 часа Мне нужно только паспортный контроль пройти ? Должна успеть ?
-
Вітаю всіх. Чи вилітав хтось недавно з Польщі з пересадкою в іншій країні Європи, якщо прострочений термін безвізу 90 днів? Ніяких реєстрацій в Польщі не робили, чи пропустять в Польщі на рейс? Завчасно дякую за відповідь.
-
в нескольких странах европы есть ДП Документ, где можно сделать новый загран за 2-3 месяца
-
А як буде проходити зняття обмежень з work permit після 31 березня? Якщо буде платним, то ціна питання?
-
Доброго дня, в мене теж таке питання. Хотів дізнатися обмінний курс €/CAD$. Приєднаюсь, щоб послухати відповіді.
-
Обмеження это, например, срок на год из-за срока действия паспорта?
-
Курс €/CAD$ десь 2 тижні тому у Парижі.
-
Ні, стандартно те що всім ставлять до проходження medical exam (обмеження на роботу в колективі). Обов'язково пройти до 90днів перебування в Канаді.
16 Jan 2023, 06:08
Post 252948 of 283957
about an hour ago