UA to Canada CUAET
-
отправить паспорт на вклейку и надеятся, что вклеят визу, если анкету система не аннулировала
-
Подождать ещё 2 года.
-
Доброго вечора ,підкажіть будь ласка мій син сину (2 роки)був зареєстрований по програмі cuaet на візу все добре прийшов лист на схвалення,і ми мали вклеїти візу ще у 2022 ,ми цього не зробили ,всі документи маю .Що робити у такому випадку?
-
Велике дякую Вам, що відповідаєте людям!
-
Доброго дня, чи не знає хтось чи можна використовувати візу отриману за програмою cuaet, для транзитного польоту? Тобто пересадка буде у Канаді
-
Дякую 🙏
-
t.me/UAtoCanada/282943
-
Спасибі за відповіді, Моє питання чи я повинна подати для дитини на звичайну візит візу чи є щось інше?
-
чтобы вьехать в канаду, нужна виза. делаете новую визу и летите
-
Я розумію. Чоловік вже отримав ВП цього місяця я планувала поїхати та отримати, але у доньки немає візи.
-
виза в канаде вас меньше всего должна интересовать. в канаде самое главное не оказаться без действующего статуса читайте закрепленное сообщение
-
Доброго вечора! Скажіть, будь ласка, якщо у дитини закінчився паспорт та віза у Канаду більше ніж 3 місяці, то треба подаватися на візит візу? Хтось подавав як швидко приходить!? Малечі вже зробили новий паспорт не розумію що дальше робити. Підкажіть, будь ласка! 🙏
-
Дуже дякую за відповідь)
-
вы при посадке в самолет показываете визу, где бы она не была. в иммиграционном офисе при получении вп даете паспорт, на который хотите вп
-
Навіть якщо в'їзд буде по старому паспорту (бо там віза ), чи допускається в'їхати в Канаду по другому (новому) паспорту, який без візи, але при собі мати (старий)той , що з візой?
-
будет на тот, который дадите офицеру. дадите старый, будет до 2025
-
А якщо дія паспорта ( у якому вклеєна віза ) до кінця 25го року, но є ще другий паспорт той дійсний до 32го року, тоді все одно орієнтир буде на старий паспорт?
-
Я уже подался и почти пол года жду. Боюсь деньги кончаться пока дождусь. Как вариант думал пожить и поработать в месте подешевле
-
при ожидании решения по wp можно покидать канаду. вы просто больше не можете податься на wp на основании cuaet
-
А можно податься на owp по Cuaed из Канады а потом уехать и ждать решения снаружи? У меня уже 150 дней с момента подачи и я понятия не имею сколько это ещё займет. А второй временный пермит паралельно IRCC насколько я понимаю все равно не сделает.
16 Jan 2023, 06:08
16 minutes ago