UA to Canada CUAET
-
Я знову із запитанням я підгружаю документи через веб форму,але тут немає даної програми по возєднанню сімї чи не могли б ви підказати що обрати в даних полях?
-
Ona je zakonchilas'
-
выбирайте parent and grandparents
-
в списке укр воссоединения нет. указывайте parents, grandparents. вам главное свой uci и номер анкеты верно указать
-
Це підійде навіть якщо я подалась на возєднання свмї через брата в Канаді?
-
Привіт! ситуація мама та тато заїхали до Канади за КУАЄТ мають дозвіл на роботу Діти ще не заїхали до Канади Незабаром приїдуть діти. як їм зробити дозвіл на навчання чи дозвіл працювати? Поки нічого не знаємо з чого починати підкажіть будь ласка.
-
Зрозуміла,дякую ще раз
-
Всім доброго вечора. Є хто оформлював паспорт дитині до12 років у Канадi? До вас питання: чи сплата за розгляд заяви це і є консулський збір, який становить 53 кад чи це різні речі і 53 кад платити не треба?
-
через gckey кабинет. на общих основаниях школьнику study permit тут www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/apply.html разрешение на работу тут. у одного из родителей должна быть работа на полную занятость www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/open-work-permit-spouses-dependent-children.html
-
Да, это и есть консульский сбор. Платить надо. Можно оплатить на месте картой
-
Добрий день Можливо хтось зможе домовитися в ситуації. Приїхала в Канаду по cuaet рік тому. Але була там місяць і по сімейним обставинам повернулась в Україну ( і не встигла зробити медогляд в Канаді) Зараз зʼявилася можливість повернутися в Канаду. І не знаю як бути з цим медоглядом. Чи можна його пройти в Польші і з готовими результатами їхати в Канаду? Чи не буде проблем з вʼїздом через те що не пройшла його тоді ?
-
В'їхати ви зможете якщо віза дійсна але через те що ви не зробили медогляд то ваш ВП скоріше не діє і ви не зможете піти працювати. Тобто можете приїхати як турист. Медогляд в Канаді це один день. За місяць мали встигнути.
-
Пройдите как можно быстрее в той стране, где вы находитесь. В Польше есть три клиники: две в Варшаве, одна в Кракове. Список аккредитованных клиник есть на официальном сайте.
-
Доброго дня, підскажіть а через скільки після подачі Ви отримали перший запит?)
-
Доброго дня маю таке питання. В Канаді якщо ти безробітний є можливість отримати компенсацію за житло,хто знає офіс в який можна звернутись з даним питанням?
-
Доброго дня. Хто в Україні і робить гостьову візу отримав лист щоб відправити паспорт . Куди відправляєте ? В столицю самостійно чи є якісь служби ? Дякую
-
t.me/UAtoCanada/315594
-
Kiyoshi, тебя заблокировали (spam)
-
TON, в первые сутки нахождения в чате вам разрешено отправлять только текст.
-
Кристина, тебя заблокировали (spam) Сообщение предлагает работу с высокой оплатой без конкретных деталей, что часто является признаком мошенничества.
16 Jan 2023, 06:08
about 2 hours ago