UA to Canada CUAET
-
Уже 5 місяць ждем , відповідь на візу 😞
-
Бо ,ми подовали одночасно на візітор рекорд анкету і на візу анкету,але нам не пришло запрошення на вклейку візи
-
Может кто подскажет какую лучше страховую компанию взять для авто(где подешевле).И есть ли те которые работают по выходным?
-
Поняла, благодарю
-
Нет, ворк пермит нельзя и я этого нигде не писал
-
Если я Вас верно поняла то work permit можно продолжать и по истечению срока , не обязательно до марта ?
-
Или хотя бы до позднего времени
-
Logan Hernandez, тебя заблокировали (spam)
-
Actually,I'm a telegram group loader. I provide active telegram group members. I also give serious buyer members who buy different things. I provide also group to group members.
-
все только по телефону
-
Belairdirect
-
підкажіть будь ласка, якщо відправляти паспорт через Варшаву на Passport Request, скільки в середньому часу це займає аби отримати його назад ? Дякую (стаді перміт, паспорт для продовження візи, оскільки поточна лише ще рік)
-
Подскажите пожалуйста, если маме подаю на визитор рекорд из Канады, эту форму не нужно заполнять же? Это же на визу форма?
-
не нужно
-
Дуже дякую Не так погано як думала Тоді наступне питання Як я маю ворк перміт дійсний Дитині неповнолітній зроблю візітор візу При перетині кордону вона отримає стаді перміт, чи це вже не дійсно? Дякую
-
t.me/UAtoCanada/259977
-
Скільки зараз розглядаються візітор візи, шановні? Розумію що будь-яка цифра досить умовна. Але все-таки
-
нет. visitor record это документ, который выдают для нахождения в канаде дольше 6 мес. к визе это отношение не имеет
-
Так Я заплуталась Візітор то не віза що вклеєна в паспорт ще до вильоту? Якщо є ця інфа в групі, підкажіть де пошукати, плз
-
study permit в аэропорту не получит. подача онлайн из канады. а visitor record в аэропорту получит на основании вашего wp
16 Jan 2023, 06:08
6 minutes ago