UA to Canada CUAET
-
Вам сегодня пришло ?
-
Всем привет. Заполняю заявку на маму. Подскажи плиз, что выбирать , если в образовании есть техникум, квалификация - младший специалист технолог?
-
29.04.2022
-
У кого здача біо 3.05 за цею адресою Канадський центр операцій з біометрії, Global Expo, ul. Modlińska 6D,м. Варшава? І чи буде працювати консульство, бо кажуть, що у Варшаві свято в цей день?
-
Доброго дня. Підкажіть, яка система оформлення дітей до школи в Канаді, якщо у дітей тільки свідоцтво про народження?
-
Пришло письмо что нужно перенести паспорт , можна принести в визовый центр в Греции?
-
сегодня пришло?
-
Всім привіт Підскажіть будь ласка, якщо плануєм взяти батьків з собою до Канади, але будемо їхати окремо (батькі зможуть пізніше приїхати) чи треба нам окремо заявки подавати чи можна разом? Батькі вже на пенсії якщо це важливо
-
Нет 3 дня назад
-
Всім разом можна, ми так подали батьків з нами.
-
Напишите в поиске consent form и найдете тысячу раз ее образец
-
еще и заполнили
-
Друзі, маю питання, хто цікавився атлантичною програмою імміграції? Чи правильно я думаю, що якщо вдасться знайти роботу у одного з designated employers пов'язану з моєю попередньою на (якій я маю досвід більше ніж 1 рік за останні 5 років), здавши англійську на відповідний рівень згідно NOC, також авторизувавши мій диплом в WES, то ми зможемо податись на PR одразу, не чекаючи відпрацювання 1 рік? А якщо нова професія не пов'язана, то тоді PR після 1 року праці?
-
Как можно титры сделать на кордоне? Лаборатория ж нужна Ну в целом это очень хорошая новость) спасибо
-
уяви не маю
просто поділилась
може там якась спрощена варіація
повний пост www.facebook.com/100010946761872/posts/1630890863952457/
-
Також питання, чи хтось вже прилетів до Галіфаксу?
-
Отправлял на адрес VAC
-
Спасибо
-
Есть люди кто лично относил паспорта на вклейку в Варшаве в посольство? И забирали лично, без курьерской службы.
-
Доброго дня.За temporary residence permit можна навчатись в університеті?
Post 33112 of 283997