UA to Canada CUAET
-
Касается ли это людей у которых загран с биометрией?
-
Раньше было с 12, сейчас с 5 лет
-
Можно ли сдать на биометрию не дожидаясь,новой программы ?
-
Нет
-
Нет биометрия сдаётся в визовом центре, после подачи вашего заявления и когда придёт запрос
-
Касается, потому что вы сдавали свою биометрию для Украины и стран безвиза, у Канады своя база
-
Вы делаете подачу, указываете в каком городе находитесь и вам присылают запрос туда где вы находитесь ближе всего, это сдаётся в визовом центре, обычно это название VAC
-
Биометрию сдаете в визовом центре только после того, как вам придет запрос. Мы сдавали 7 марта в Стамбуле, записались 5. Здесь много свободных дат для записи.
-
Спасибо !
-
Розумію, готові підписати на рік, тільки як страховка поки не має роботи заплатити за кілька місяців на перед. Чи таке можливо?
-
Какая страховка?
-
для орендодавця я так поняв
-
Так, як завдаток, щоб не переживав що тільки приїхали
-
Есть такие что просят, но это редко и выйдет в копеечку, обычно ищут без страховки
-
Аня, якщо чесно, в мене колізія в голові - ви запитуєте за САМЕ дорое місто Ванкувер, і водночас рахуєте свій бютжет. Про те що вдасться роботу за місяць знайти, навіть забудьте, хіба на мінімалку, якої не вистачить щоб оренду навіть покрити. Можливо Вам варто приморгатися до дешевих провінцій.
-
Сможет найти, тут много работы на выживание, но да! В Ванкувер нужно ехать когда хотя бы есть какие либо деньги
-
так так, я саме про ванкувер. якісь гроші?, - да там катлєта така має бути що капец..
-
Нет, подавались ещё в 2020 по иммиграционной программе. Вот недавно дело стали рассматривать из-за приоритета украинских заявителей.
-
Дякую вам, просто хочу зрозуміти як виглядає оренда житла в Канаді. Ви мене трошки не так зрозуміли. Питання було про те чи канадці взагалі здають житло іноземцям, які щойно приїхали і не працюють. Чи є така можливість зняти житло давши завдаток за кілька місяців. Ванкувер був для прикладу, розумію що це одне з найдорожчих міст світу.
-
та здають звісно, просто ви не до кінця мабуть розумієте, що таке оренда на рік. Якщо захочете виїхати з житла, то без штрафу не вийде у більшості випадків, буває, залежить від роботодавця.
Post 405 of 284793