UA to Canada CUAET
-
Має бути три листа. В одному акаунті має бути три анкети, на кожну особу, яка поїде до канади.
-
Якщо чесно теж не розумію одні мені писали що до пів року,а тут пишуть що доки є віза!!!!Дуже цікаве питання ,чи через рік тоже дадуть work permit?!!🤔
-
Добрый день, всем! Кто отдавал недавно паспорта для вклейки визы в Бухаресте? Отпишитесь сколько ждали?
-
Дітям не потрібно,і там пише щоб були тільки ті що здають біометрію без родичів і друзів!!!але чи там так є не знаю як немаєте з ким лишити то беріть з собою !!!
-
Делать фото всех страниц, где есть какие-либо отметки, объединять в один файл и загружать
-
Мое письмо по ворк пермиту которое пришло на почту после визы - действительно до 25 года (Виза до 28)
-
Люди приїжджали навіть без документів, по укр.паспортах, Канада приймає по будь-якому діючому документі. А от країни, через які транзит, то тут вже питання. Німеччина ось на днях змінила правила перетину- тільки по діючих закордонних, щоб зменшити потік укр.громадян. Так нам пояснили.
-
всем привет. кто то ехал с украины в польшу, надо какие то тесты/вакцинации по короне? или можно спокойно ехать?
-
Не надо
-
Спасибо большое
-
Добрый день. Подскажите, если не хватает каких-то документов, их как правило запрашиваются перед биометрией или после? У кого как было?
-
добрый день. у меня запрашивали после биометрии
-
Добрый день,у меня запрашивали до)
-
А які документи у вас запитували після біометрії?
-
уточнения по месту работы
-
после биометрии, потому что без биометрии они даже не начинают рассмотрения анкеты
-
Добрий день, вибачте, моїй матері дуже скоро після подання заявки відправили лист на здачу біометрії, а мені ще досі не прислали (я 17-літній). Дітям якось довше відправляють?
-
Кто-то сейчас учится в U of T?Нужна консультация.Буду благодарен 💪
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка при здачі біометріі на візу до Канади потрібно мати із собою фотографії? І якого розміру?
-
Фотографій не потрібно, при здачі біометріі Вас іотографують на місці)