UA to Canada CUAET
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, як відстежити паспорт після того, як його пошта доставила в візовий центр. Незрозуміло якось чи дійсно вони його отримали, надсилала у Варшаву Надіслали tracking ID , але я його не можу перевірити, пише помилку. Може хто знає і може допомогти? І як довго чекали на готовий паспорт ті, хто надсилали у Варшаву у травні? чи може теж досі чекаєте?
-
Спасибо , успокоили.
-
Доброго дня таке питання , якщо я знаходжусь з хлопцем в грожданскому шлюбі (живем разом але не розписані) і він не українець я можу подати йому заявку окрему ? Чи маю подавати нам разом ?
-
насколько мне известно, как раз вам эти письма нужны, поэтому лучше уже сейчас писать в crisis webform об этом. если вдруг у вас их спросят при чекине или на пересадке, там не будет быстрых способов их получения. самой Канаде они естественно не нужны
-
У нас не просили, мы сами сделали по советам Майи, Константина и Александра. Следующие документы: 1)аренда на год за прошлый год переведённая на английский в бюро переводов 2)два письма свидетелей также с переводом на английский и заверенные у НОТАРИУСА 3)прописка в одном жилище у мамы с датой в этом году переведённая на английский 4)10 фото 5) САМОЕ ВАЖНОЕ: форма IMM5409 заверенная онлайн у канадского нотариуса на сайте:
www.notarypro.ca/
-
Привет Одиночка Жду три недели ответа, пока тишина Подскажите пожалуйста как долго по времени сейчас отвечают?
Я так понимаю для пар и семей отдельная очередь? Мои знакомые с которыми я собираюсь ехать уже получили
-
-
так, надійшло на електронну пошту після того, як поштова служба доставила мої документи (це перевіряла за трековим номером від пошти)
-
так, в мене вже тиждень статус "Вашу заявку з ідентифікаційним номером відстеження 20220523PLWAPKT34754 було відправлено до офісу IRCC 23.05.2022 для обробки."