UA to Canada CUAET
-
А якщо в анкеті я зазначив , що я був судимий і вони просять справку , а я не дам , це ж погано чи ні ?
-
О ба що за хотів))))
-
Ну а шо, гарный хлопец) шукаю гарну дывчину)
-
Якщо вказували , то бажано додати справку. За мій досвід подачі на візу в Канаду , була відмова у візі якщо вказували судимість..
-
це чат створений не для знайомств
-
Зайди на ванкуверок там є сайт наших для знайомства а якщо вже на місці то badoo tinder чи фб
-
Фолес візу дають на 3 чи на 6 місяців?
-
Не меняйте фамилию , так будет легче всего. Поверьте))) живу много лет в других странах после замужества, и так рада, что не поменяла её, столько друзей у меня мучались с документами 🙈
Я вот в телеграме только себе фамилию изменила, и всё 😁😁😁 никаких проблем
-
Тобто пише що до 11/8/22 це до листопада?
-
Так, до 8 листопада 2022
-
Мда з датами прийдеться звикати
-
То чомусь в українському варіанті так пише. В англ варіанті все ок - Visa Expiry Date: 2022-11-08
-
А че там сначала месяц потом день?
-
Бачу що всі або в процесі отримання візи або тільки починають ,є ті хто вже отримав і на скільки ,можна фото ?бо хотілося б до кінця паспорта і що робити по приїзду якщо віза на пів року ?
-
Добрый день. Мама закончила техникум -это какой уровень обучения при заполнении "образования"?
-
Меня тоже этот вопрос интересует
-
Подскажите,а если паспорт был продлен на 5 лет печатью,при заполнении аппликации в дате истечения учитывать уже новую дату с продлением или изначальную какая была
-
В мене в обох варіантах 11/8 в англ рік спереду в укр в кінці
-
Але то є нормальним. Наприклад в Польщі теж пишуть спочатку рік/місяць/день
-
Нет, ничего не нужно. Ни легализировать, ни налог, ни процент банка. Только декларацию, если наличных больше 10,000 cad
Post 60714 of 284793