UA to Canada CUAET
-
Тю,якісь дурні чи шо
-
Три дня назад тоже самое,спокойно пришёл на записаные время и прошёл биометрию,главное при себе иметь все документы (Делал в Бухаресте)
-
Добрий день, Зазделегідь перепрошую,якщо вже була відповідь на моє питання. Які документи необхідні ,якщо хочу отримати паспорт мами у Варшаві. Чи потрібно нотаріально завіряти довіреність та де можна знайти приклад довіреності.
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, для вьезда в Канаду нужно чтобы сертификат вакцинации был в электронном виде в Дії? Клгда arrivecan заполняется, какие там требования?
-
DHL,и заплатила 12 евро за отправку
-
ні, 2й раз ви не в'їдете по внутрішньому паспорту ви можете відправити паспорт кур'єрською службою, або "ділками" на адресу візового центру, оплатити зворотну доставку по Польщі на адресу знайомих, які передадуть вам їх до України.
або як варіант - мати 2 закордонних паспорти, чи чекати в Польщі поки віддадуть паспорт.
-
у кого-то были проблемы на этом этапе? вроде всё записала правильно, не пойму в чем проблема
-
Не переживайте так же было.
-
перевірте уважно , щоб не було ніяких розривів у 10річний період, за який вказуєте роботу. якщо десь не працювали чи працювали неофіційно то пишіть безробітний/самозайнята особа
-
Да черти галимые шо можно за таких сказать
-
Всё должно быть без разрывов. Тоже долго мучался, пока понял.
-
Кто-то есть в Гданске кто подавался с ребенком,не могу добавить в свой аккаунт анкету дочери,уже мозги дымят,может есть кто может помочь?
-
Всім привіт ) При заповненні анкети , код України кажуть потрібно вводити 1380???
-
Подскажите пожалуйста , кто сталкивался с такой проблемой? а отпечатки были сданы месяц назад!
-
Я писала фактический адрес
-
При заполнении анкеты на ребёнка 16 лет что отвечать в пункте ...будете ли вы работать в Канаде..да или нет .
-
так?
-
Підкажіть плз. з моменту здачі біометрії пройшло вже трохи більше місяця. Здавали біометрію 11.06. Скільки ви чекали на фідбек, щодо візи? Чи може бути, що жодної відповіді не буде? Тоді що? знов подавати?
-
1.5 МІСЯЦІ,ПИСАТИ ЇМ.
-
Добрый день. Вы можете подать документы без перевода, просто потом если им понадобится перевод они пришлют вам письмо , и потом сделаете , у нас так было .
Post 79182 of 284578