UA to Canada CUAET
-
я сьогодні пробував від 12.00 до 20.00 взагалі слоти всі пусті мість нема
-
О котрій годині ви знайшли вільні місця ? Я маю на увазі о котрій годині моніторили ? Я заходжу сьогодні кожні 20 хвилин і нічого 😢
-
Вы были правы , нужно сначала продлить паспорта, с просроченными не получится ехать ((
-
Спасибо за информацию 🌷
-
Так він сьогодні записався на сьогодні в вже додому їде. Красава просто.
-
6.07 на кінець серпня, а потім 8.07 переніс на 16.07, було це 14:14 пам'ятаю бо є скрін Кіріл "сьогодні" не побачив :)
-
чекати, кажуть з серпня відкриють запис на вересень
-
Хто здавав повторно біометрію як довго чекали візу, ?
-
Я 6го числа записала чоловіка, 15го вже пройшов
-
добрый вечер! планируем лететь из Парижа в Калгари в начале сентября были ли у кого-то, кто летел этим рейсом случаи, когда отменяли или переносили его ?
-
А чого ви повторно здавали? У вас повторно запросили?
-
Вы хоть номер рейса или авиакомпанию укажите) всю историю отмен и задержек можно по номеру рейса найти в гугле или flightradar
-
Запросили ще раз, 2 міс в нікуди
-
WestJet Flight Number WS 9
-
Не чула навіть про таке… два рази людям приходили повідомлення про здачу біометріі, але то як збій програми, системні листи… взагалі маразм якийсь тоді.. запрошувати ще раз 🤦♀️😒
-
Подскажите, кто по CUAET в Канаду добирался кораблем? Авиа никак по состоянию здоровья...
-
Були такі випадки , відписувались у групі
-
Здравствуйте,подскажите пожалуйста,запрос на паспорт после биометрии прийдет на почту либо в кабинет?
-
Здравствуйте, сдавала биометрию три дня назад, на почту так ничего и не пришло до сих пор, парню пришло почти сразу же, кто то сталкивался с таким? Это норма и нужно просто ждать?
-
Доброго дня! Якщо мама, подалась на візу, і отримала її на 10 років, а у дитини свій біометричний паспорт на 4 роки, то що робити якщо вони захочуть виїхати на 5 році?
Post 81929 of 284793