UA to Canada CUAET
-
у меня давно была ошибка в визе, когда я ещё в Киеве жила. я написала на email посольства. ответили сразу же. если не получается дозвониться, пишите на почту и в теме письма URGENT укажите.
-
так спробуйте, мені це допомогло, було теж саме. Десь тут вже писали, якщо днів 5 не заходишь, то видаляють дані. А ще перевірте, чи в тот самий vsf логінетесь, в якому була реєстрація, а то буває люди плутають. Наприклад в Польщі є їх багато - буває в одному зареєструвались, а логіняться в інший
-
👋 розкажіть,хто здавав біометрію в Львові, чи були якісь блокпости,як їхали з іншої області чи пиняють, чи не дають повістки на них?
-
А где находитесь сейчас?
-
Це як пощастить, у Львівській області з початку війни роздають повістки, в мене багато знайомих, що нас час переїжджали у Львів (область) та на блокпостах, просто у місті можуть рандомно дати повістку. У знайомих спрацювало, що вони двічі просили не видавати повістку, адже вони з Києва і на облік хочуть стати там, але - це така лотерея((
-
Кто знает ответ на мой вопрос, ответьте пожалуйста или скажите где я могу получить на него ответ. Истёк срок украинского паспорта, загранпаспорта нет, биометриия одобрена. В Канаде откроют счёт в банке по просроченному паспорту? В Канаду будем ехать по Travel Document
-
ні, на біометрію працює тільки Львів
-
Якщо не помиляюся, то в Канаді вакцинація не має терміну дії, головне щоб ви були вакциновані признаною там вакциною
-
Вам нужно мониторить каждый день несколько раз в день если нужно. С таким отношением что ждать будете , через год получится когда уже и войны надеюсь не будет
-
Я сьогодні засікла дату 9 серпня з 9 ранку, пробувала зареєструватися, а воно пише що зайнято