UA to Canada CUAET
-
Ребят , а насколько сложно будет получить права в канаде , с базовым знанием языка? Может кто получал уже
-
Привіт. Чи звертався хтось із членом родини, який не є громадянином України. Ви отримали відгуки чи візу?
-
Ищу соседа для аренды квартиры в Калгари, я приезжаю 15 сентября, планирую начать снимать с 1 октября. Кто заинтересован - прошу в лс
-
якщо є рейси, то чого ж не можна ?
-
Доброго дня! Підкажіть. які документи треба вкладати в конверт на вклейку візи до паспорта? Консент форма, підтвердження запиту на паспорт, чек оплати? Моя мама раза в росії, і там на сайті не вказаний окремий список для CUAET. а той що для звичайних віз, зовсім не схожий на той, що я знаю відправляли друзі з Європи.
-
Всім привті, що там Варшава вклеїла комусь сьогодні візу ?
-
Підскажіть будь ласка Якою службою доставки відправляють паспорт з візового центру в Варшаві? На сайті пише що tnt expess але це не так. Чи можете підсказати Бо не отримав номер для відстеження. Буду вдячний за відповідь
-
Написав в особисті
-
Отправляли Укрпочтой в конце апреля. Дошла за 40 дней посылка. В конце июня опять отправляли. Примерно 30 дней шла на этот раз. 11кг-4174грн. За растаможку ничего не доплачивали.
-
Теж цікавить це питання. Чекаю на паспорт з візового, але не маю ані номера ттн, ні назви служби доставки((
-
Підкажіть, заповнив заяву на всю сім'ю, вказав номер паспорту доньки (4 роки), але після цього змінили паспорт. Як внести зміни в заявку доньки, а саме змінити номер закордонного паспорту?
-
Актуальне питання теж
-
Сьогодні хтось зміг подати на біометрію у Львові?
-
Підкажіть будь ласка скільки треба чекати на вклеювання канадської візи в Варшаві?
-
Потребую консультації. Я подала заявку на wp від свого імені, в анкеті вказала чоловіка в дітей, як таких, що . Мені прийшло запрошення на біометрію, наступного тижня їду здавати. Питання: членів сім'ї тепер подавати окремими заявками чи як? Чи їм прийде запрошення на біометрію пізніше?
-
А зачем вам это на биометрию, это бланк согласия на обработку персональных данных, это когда паспорта будете сдавать на вклейку визы. Для биометрии вам необходимо пригласительное письмо от IRCC(оно в личном кабинете у вас)и письмо которое пришло после того, как вы записались на биометрию. Вроде все.
-
На кожного члена родини треба подавати окрему заявку
-
Ми чекали 4 неділі
-
4 тижні
-
Чи можна подаватися на u4u і cuaet одночасно?
Post 90635 of 284534