UA to Canada CUAET
-
поздравляю)
-
Всім привіт. Підкажіть пліз по вклейці — намагаюсь забукати епоінтмент на сайті VFS, але доступна категорія лише на біометрію. Це окей? Я читав, що зтось відправляє, але я зочу сам занести
-
В Польщі 15 серпня свято і всі клініки закриті, якщо здамо в неділю а виліт у вівторок, я так розумію він буде не дійсний?
-
Дякую
-
а какой город?
-
Угу спасибо. С 29 марта. Получил 2 августа. 127 дней по-моему.
Жена с 2 апреля ещё ждёт. Сегодня 135 дней ожидания у нее. 🤦♂
-
Поделитесь, кто-то проходил медицинский экзамен до прилёта в Канаду? Какая стоимость была? В Киеве сегодня озвучили цену full 245$. Может в Варшаве дешевле?
-
Жена тоже? и каков конечный срок? таки Бухарест рассматривал?
-
Где сдавали?
-
Відень
-
Здавала з чоловіком 26.07 в Берліні(тоді технічні роботи були), підтягнуло лише 09.08 . І дзвонили, і писали всюди , але воно само підтягнуло))
-
Добрий день! Така ситуація маю на руках паспорт дійсний до 2023 року і плюс подала на новий біометричний паспорт ,але нажаль його довго потрібно ччекати ! Як краще зробити , подати постарому паспорту а потім при вклейці візи відправити і старий і новий ? Чи все тааки дочекатись новий? Дякую!
-
У Відні ви можете занести паспорт з документами на вклейку без апоинтмента. Просто опустити конверт в поштову скриньку відповідну на вході і все. В будь який день, коли вони працюють.
-
Я б радила чекати новий
-
Доброго вечора! В мене можливо дивне питання але як зв’язатися з кризовим центром?
-
Жена ждёт ещё.
Бухарест в мае написал что Варшава рассматривала. Когда получил доки. Написано было Лондон.
На сколько знаю конец мая начало июня было перераспределение анкет между Польшей и Лондоном. Подозреваю что март-апрель зависли из за этого конкретно.
Щас они стараются наверстывать, но так себе в общем.
-
Отчёт кому интересно: 9.06 био 26.07 отдали паспорта 10.08 пришло письмо что можно забирать Варшава
-
Тогда поздравляю!) я уже 26 вылетаю
-
А куда паспорта отправляли?
-
Дякую. А яким чином їх потім отримати? Сам забираєш чи вони відправляють?
96038/287186