UA to Canada CUAET
-
Вітаю! Поділіться, будь ласка, контактом куди Ви телефонували! Маю таку саму ситуацію)
-
Дякую. Через яку країну летіли?
-
Доброго вечора, підкажіть будласка чи можна подати на вклейку особисто у Відні (Вена) і які документи для цього потрібно крім 1 закордонного паспорту 2 Original Passport Request 3 Biometrics Collection Letter 4 форма на згоду обробки персональних данних Чи я щось пропустив?)
-
Из Испании в Португалию и из Португалии в Канаду. Я не вакцинирована, тест естественно, тоже нужен был
-
Расскажите как карантин проходите? Квартира/ отель? За свой счёт?
-
Скажіть, будь ласка, а якщо податися поки самій, то можна вже з території Канади якось податися на возз’єднання з громадянським чоловіком неукраїнцем? (В нього нема закордонного паспорту, а зробити його зараз не виходить)
-
разве для этого не нужно гражданство ?
-
Підскажіть будь ласка, документи і паспорта підготувала для відправки на вклейку візи. Знаходимося в Німеччині будемо відправляти до Дюсельдорфа, на яку пошту краще йти і що потрібно говорити щоб правильно відправити? Дякую)
-
яке возз'єднання, якщо ви там за візиторською візою будете
-
Дякую) +16133214243 Це єдиний номер
-
Успішно пройшов реєстрацію. А ось записатися на біометрію у Львові не можу - Не має вільних слотів для однієї людини. І так вже тиждень. За кордон виїхати поки не можу. Чи не скасується моя заявка через місяць, якщо не зможу пройти біометрію?
-
Я здав через 3 міс
-
Не скасується
-
Добрий вечір спільнота! Таке питання. Візи з дружиною ми вже отримали, навіть вклеїли в паспорти, але, у нас народилась дитина після цього. Розумію ,що дитині теж потрібна віза, як бути в цій ситуації? Знаходимося в Іспанії. Підскажіть будь ласка, що потрібно оформити для дитини?
-
Дякую за відповідь
-
Дюсельдорф або Гаага
-
Париж Конкретно в Бельгии нет визовых центров Канады
-
Следите за информацией Как правило продляют из-за военного положения 👌🏻
-
Это невозможно ни в Варшаве, ни во Львове, 💯 Запись обязательна 👌🏻
-
Ті хто відправляв паспорт DHL з України до Варшави, ви відправляли друзям-знайомим чи одразу до візового центру?
Post 99642 of 285004