UA to Canada CUAET
-
Доброго дня! Народ хто має надійного експерта по заповненні і супроводі по цій програмі, що вже точно знає, що є віза на руках або вже в Канаді. Поділіться будь ласка контактами в особистий чат. Щось сама боюся то заповняти
-
Мама: 10.05 о 8 ранку здача біометрії 11.05 о 7 ранку лист з підтвердження біометрії 11.05 о 16:47 прийшов лист на пошту з візою Я: 10.05 о 8 ранку здача біометрії 12.05 о 18 год лист про підтвердження біометрії 16.05 поспіль 3 листа з візою для мене, доньки та племінниці
Була групова заявка я, чоловік та дитина. Чоловік тільки буде здавати біометрію у Львові. Окрема заявка з іншого акк для мами і так само для племінниці.
Якщо є питання, пишіть в особисті, тут обмеження в надстланні повідомлень в чат
-
-
Добрий день Ми знаходимось в Німеччині У нас тільки українські паспорти, закордонних ніколи не було. Нам будуть робити ось такі Travel documents, дійсні до березня 2024 року. Підкажіть будь-ласка, чи можемо ми подаватися на Cuaet з цим документом? І летіти з foil less візою? Або потрібно подаватися з національним паспортом і отримувати SJTD? Дякую
-
Підкажіть будь ласка з такою ситуацією. Маємо з дружиною запис на біометрію. Поки пройдемо біометрію, поки прийде підтвердження дружина вже буде на такому терміні що не зможе летіти, тільки після пологів. Підкажіть як потім маля вписати в документи? І з якого терміну краще летіти з немовлям?
-
З цим докум - ні. Краще вказати, що у вас немає закордонних, тільки внутрішні. І тоді з листом (не фоіл лесс, якийсь інший) летите і в Канаді маєте обов'язок податися на закордонний в посольстві. АЛЕ! в німеччині в посольстві можна зараз подати доки на закордонний, менше мороки буде