UA to Canada CUAET
-
Я іноземець, одружений на українці, чекаю на візу 10 місяців. протягом часу очікування я змінив свій паспорт і вже повідомив IRCC з оновленням. вони скинуть мій період очікування чи моя черга залишиться такою ж?
-
Дякую
-
Не скинуть. Але після отримання паспорт реквесту ви разом із новим паспортом на всяк випадок вкладіть у конверт лист, де пояснюєте, що замінили старий паспорт і просите вклеєти візу у новий паспорт.
-
дуже різні терміни у всіх, ми з чоловіком 7-12 днів після біо і реквест, а дитина 5 місяців очікування. Не знаю чи допомогло звернення в кризову та за 3 тижні отримали запит і на неї. Вона неповнолітня.
-
Добрий день. Мені прийшов лист на відправку паспорта, але моїй бабусі ще ні( їй 65- і вона не здавала біометрію). Вона разом зі мною у заявці. Підскажіть, будь ласка, можливо хтось знає скільки по часу чекати листа на відправку паспорта для неї? Дякую за відповідь😊
-
Дякую
-
Здравствуйте, кто знает как долго нужно ждать после сдачи биометрии письмо о том что можно отправлять паспорт?
-
От нескольких дней до нескольких месяцев.
-
Як отримаєте закордонний відправляйте разом з листом в якому пояснюєте причину затримки або в кризову напишіть.