Pets to Canada
-
Так я ж його не залишу. Він все, що залишилося від моєї сім'ї
-
Якщо раптом з'являться якісь ідеї, дайте знати, прошу
-
Дуже дякую! Будемо пробувати 🤞🏻😅
-
Реклама Познани вошла в чат))
-
Всем привет , скажите пожалуйста купили билет Стамбул - Ванкувер через туркиши и питомцам тоже , а вот как дальше быть ? Нужны билеты Ванкувер -Калгари , Себе можем купить , как быть с питомцами , какой лучше авиакомпанией лететь , как питомцу купить билет на внутренний рейс ? Кто знает подскажите пожалуйста 🙏 как правильно купить билет через авиакомпанию ?
-
Дзвоніть air Canada і дізнавайтесь чи є місце для тварин на ваш рейс, який ви хочете придбати-якщо є, то купуйте квиток і дзвоніть до Air Canada знову і бронюйте місце для тварини
-
Все сделали через Туркиши , но это Стамбул -Ванкувер , а вот на внутренние канадские они не могут , сказали чтоб сами сделали
-
Я того не зрозуміла, тоді їм все одно треба дзвонити до Air Canada і розраховувати на удачу і що місце є
-
То що вони змогли купити місце для тварини тільки на рейс Туркішей, то вже удача, тому сподіваюсь що все у них буде ок
-
Всем спасибо ☺️, вот мы просто не сильно молодые , покупали через туркиши в офисе все сделали , вот подумал может есть у кого знакомые или какой то другой вариант , чтоб сделать . Еще раз всем спасибо 🙏
-
Громадо підкажіть будь ласка, хто мав досвід з Gulliver 7, як до нього кріпляться колеса?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи працює ветеринар на митниці в Польщу в неділю? Планую їхати потягом, чи можна перевозити однієї людиною 2 котів? Чи потрібно купляти 2 квитки в потяг, чи можливо як додатковий багаж? Дякую
-
Я сподіваюсь всі документи ідеальні? Всі титри, карантини і тд. Білий сертифікат на польській?
-
Дякую Вам за відповіді👍 думала потрібен щоб був польський ветеринар щоб митницю пройти😅
-
1. Там нема ветеринарів. Навіщо він вам? 2. Можна, але місця мало. Як ви хочете? 3. Квитків нема для тварин на потязі в Європі
-
Ну там має бути опція, pet ticket, шось таке може. *порівнюю з Україною*
-
Стосовно сертифікатів- ви маєте на увазі білий та зелений за 72 години до виїзду?
-
А блин, думаю одно, пишу другое непонятно
-
По Європі розкажіть будь ласка, якщо купляю квиток з Польщі до Німеччини, потрібно для котів купляти?
-
Я ж так и сказала. Билетов по европе для них нет. По укр да, стоит грн 35 с Харькова до Львова
16 Jan 2023, 06:08
Post 128282 of 172813
12 minutes ago