Pets to Canada
-
Привіт. Підкажіть, хтось купляв підгузки для котиків для перельоту? Чи комфортно було коту, чи допомогли якось зробити політ для тварини та інших пасажирів білш комфортним? І чи дозволяється під час польоту вийти до вбиральні разом з переносною та твариною, щоб змінити пелюшки, дати коту попити, поїсти?
-
Дякую 🙏
-
Так, цього не можна робити. Інколи стаф дозволяє, я відкривала та гладила кота. Половина стюардів була ок, інші попросили опустити переноску під ноги. Вона не буде пити, я вам даю майже 100% Пісять... ну може, але навряд в літаку. Візьміть пелюшки, якщо відбудеться, тихенько замінили в туалеті і все. І візьміть карбонові, якось так, вони вбирають запах. Я брала звичайні також було ок
-
Дякую за пораду, я здається читала що взагалі навіть відкривати заборонено у салоні🙏 Я думала лише у туалеті з переносною разом вийти і там вже відкрити якщо тваринка сходить у туалет і щоб дати попити.
-
Про Air Canada , можливо комусь допоможе ця інформація Після того, як забронювали собаку в багажне відділення, вони відмовлялися прислати якесь підтвердження на пошту , Юлія з цього чату порадила попросити електронний квиток, але додзвонитися ми вже до них не могли Я написала їм на офіційну сторінку в твітері, вказала номер бронювання і відразу написала те що мене цікавить і вуаля , оператор підключився через 5 хвилин , за 10 хвилин електронний квиток вже був в мене на пошті (саме там вказано ANIMAL IN HOLD - SPECIFY DETAILS - CONFIRMED) Після цього вони змінили модель літаку і відповідно змінились час пересадки та час прильоту/вильоту , я знову написала їм в твітері, через декілька хвилин новий електронний квиток був вже на пошті Також вони написали, що якщо потрібно забронювати тварину в БАГАЖ , то вони можуть це зробити через чат в твітері , туди ж вони відправлять дані, які потрібно їм вказати ( розміри переноски , вага та порода тварини ) і дзвонити на гарячу лінію не потрібно п.с вони наголосили, що це стосується тільки тварини в багаж , тому що за таких тварин оплата в аеропорту, для тих хто перевозить тварин в салоні - тільки дзвонити
-
У нас переноска была открыта сверху большую часть полёта, закрывали только когда ставили под ноги и не могли следить. В какой-то момент проснулся интерес и наша кошка порывалась вылезти) Голову она высовывала часто, на колени ставили переноску, никаких проблем На руки не брали, чтобы не вырвалась. А то перед этим она вырвалась в аэропорту, этого хватило)) В туалет ходил один раз с ней, разложил ей лоток переносной - толку никакого, в пути категорически ничего не делала. Ела, пила, а туалет нет. Вообще в туалет пошла только на второй день с начала путешествия, даже с отеле когда пересаживались, не хотела
-
адже кошеня і 10 річний лабрадор є домашніми улюбленцями однакового розміру і уточнювати що за переноска не потрібно адже група для тварин, тому для домашнього улюбленця здогадайтесь самі логіка вийшла з чату 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
-
є, і у Вас була б не витрачати час інших людей за просто так, аніж зібратись і донести всю конкретику одним повідомленням замовте на Амазоні, якщо прайм встигне з доставкою, або сходіть зранку в Петсмарт (мережа зоомагазинів, думаю в Монреалі також є щось схоже)