Pets to Canada
-
А якщо (теж, будь ласка, питання до всіх, хто прочитав і хто має досвід вже у перельоті з твариною по CUAET, українці! +100 до карми кожному ;) дякую!)... Якщо зі Стамбулу пересадка в Копенгагені - лише 2,5 години? А в Торонто на Сент-Джонс - 6, 5 годин? Я встигну отримати ворк перміт , це я розумію, і це супер. А ось за 2,5 години ми пересядемо з чихуахуа та сином?
-
Так, але Данія???
-
Всім пофіг, окрім кордону Україна-ЄС Канаді титри не потрібні, турки не перевіряють
-
А якщо титрами буде не 90 днів... А менше? Наприклад місяць-два? Канадійці пропустять. А турки? А данці ? А Данії на титри звертають увагу...
-
Встигнете
-
Ні, навіть гірше, там 2 години 25 хв ... В Копенгагені на Торонто. Одна компанія Aircanada, але в Стамбулі там все одно виконує чомусь турецькі авіалінії - прописане маленькими літерами, хоча наче всі польоти одна компанія здійснює
-
А мікрочіп Канада і турки перевіряють? С Даний особннное то, что и с Норвегией: там собаку забирали на карантин на 90 дней, как раз. Очевидно, что делали титри. Просто ми их прошляпили , не продали дата в дату, теперь все заново
-
Сертификаты и справки вы имеете ввиду те, что перед выездом получаются? У нас паспорт на нас с мужем, титры тоже.
-
У вас нема чіпа?
-
Ні, думаю.
-
Його може перевірити хто завгодно. У вас що, нема чіпу?
-
Мабуть, є. Бо мали ставити в Норвегії. Зареєстрована в DyrelID
-
Привет Andrey Vasilenko. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Привет Inna. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Але вже минув рік і ці титри... Не розумію, хіба вони можуть три роки діяти? У 2022 поставлені.
-
Норвезькі. Чіп HPR-nr 1018957 . Так виглядає? Я щойно в документах свого Лео знайшла. Собаку забирали на карантин у Норвегії і все мали зробити, титрування, чіп, вакцини
-
Є чіп. Зараз перевірила. І вклеєні титри - до червня 2025 року...
-
Привет Mirabelle Victor. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Титры действительны всю жизнь при условии ежегодной ревакцинации на день раньше чем заканчивается
-
Привет Denis. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
16 Jan 2023, 06:08
Post 129353 of 172568
17 minutes ago