Pets to Canada
-
Це в якому місті і що за держклініка
-
Так, ані Молдова, ані Румунія. Мені лікар сказав - не дадуть сертифікат прикордонна служба
-
Так це не новина, але Молдова поки що пропускала і ф1 видавали
-
Даю інформацію: без титрів із завершенням повного терміну карантину - тобто 3 місяців, міжнародний сертифікат не видається власникам українських тварин. Отже, виїзд з України можливий лише з песиком або котиком, який має обов'язково чіп, щеплення від сказу , титри + 3 місяці карантину!.. Якщо хтось збирається тільки зараз летіти з тваринами в Канаду за візою CUAET, а у вас немає ані чіпу, ані щеплень, титрів, то шанси ще є. Однак прилітаєте буквально в останні дні березня. А вирушати до державної ветеринарки треба ВЖЕ завтра!.. і лише столична лабораторія має право брати аналіз крові на титри. Майте на увазі! Всім - удачі. (Щойно з ветеринарки).
-
А в салон не проходить? Зробіть ЕSA йому, та везуть вестджетом якщо не помиляюсь. Або просто холд, питайте різні лінії, хто літає
-
Джек- Рассел тер'єр. ( Коротко нога , 6 місяців )
-
За часом я зможу везти пса з 23-го-24 го березня...
-
Але чіп у нас є. Поставили в Норвегії. Зареєстрували сьогодні і все, в Animal_id , додаток.
-
Волинська 12 . Я сьогодні робила паспорт (350 грн), комплексне щеплення, а чіп - він коштує теж 650 гривень, як і щеплення, до речі, + якась там держпошліна чи послуги за візит до лікаря та оформлення (250+92 гривні)
-
З Ф1 вже нікуди не їздять з України, отримають - і міняють на сертифікат. Тепер так. Це якщо везете з України, Київ
-
Привет Serhii. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Це власне написано на сайті авіакомпанії Air Canada
-
Майже будь-яка ветеринарка бере аналізи на титри, просто вони її самі відправляють в держ лабораторію. Титри потім поштою надсилають
-
Добрий день! Проконсультируйте пожалуйста, когда приедем в Канаду, нужно ли делать какие-то документы коту? Читаю публикации людей, и поняла, что нужно делать страховку для кота? Я правильно поняла?
-
Планируя полет авиакомпанией West Jet, Вы должны знать, что WJ добавит животное в билет, только если билет куплен напрямую у авиакомпании. Подробнее: telegra.ph/Pokupka-aviabiletov-04-19#WESTJET
-
Я на всяк випадок уточнюю, щоб хтось не поїхав шукати виключно державну лабораторію
-
Я знаю що ф1 не працює закордоном 🙃
-
Привет Олег. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Скажите пожалуйста, египетские авиалинии такой размер переноски хотят.Не очень маленькая? Высота 21.5 см?Ширина 24.5.Я правильно поняла?
-
И еще вопрос. Кто-то летал египетскими авиалиниями?Как прошел полет и как получилось купить место для кота или собаки?
16 Jan 2023, 06:08
about an hour ago