Pets to Canada
-
Добрий день. Були на Гагаріна 5, отримали підпис, дату, печатку щодо клінічного огляду. Але забули запитати і отримати печатку щодо обробки від паразитів і ехінококозу. Остання обробка 12.01.24 На скільки дана інформація критична і чи перевіряють її?
-
мы в Канале показывали только титры и печать про вакцинацию в паспорте. 5 дней назад
-
К сожалению, теперь для выезда животного с Украины, нужно идти в ДержПогранСлужбу. Во всяком случае в Черкассах это так. И не за 48 часов до выезда, а за пять дней, т.к они сертификаты могут выдать на следующий день или даже через два дня. И действительны сертификаты пять дней, как мне сказали.Если и у меня начнут требовать какие то сертификаты прививок, это будет пипец!(
-
1.5дні
-
перевіряють в аеропорті перед посадкою. скільки у вас ще днів до виїзду?
-
здається можуть не пустити на літак без обробки. я би на вашому місці звернулась зараз ще раз до ветеринара і поставила обробку
-
Дякую. + видали окремий папірець - що тварина здорова
-
просто вот у нас в Праге проверяли именно наличие обработки отдельно от осмотра. не хочу сеять панику, но делюсь опытом
-
😳 о боже, як не справжній? А що з паспортом не так?
-
Я замовила сертифікат на вакцину у вет.клініці де робила вакцинацію. Теж прочитала в цьому канал що запитували, писала людина, яка вже прибула в Канаду. Отримала через чотири дні
-
Підкажіть, будь ласка, чи все добре в документах по строках вакцинацій і титрам. Сказали в клініці що цього достатньо. Але хочеться бути більш впевненою.
-
Да, вот туда мама и ходит. Я сейчас пообщалось с многими людьми кто приехал в прошлые две недели, ни у кого не спрашивали сертификат прививок. Но на всякий случай мы завтра попробуем оформить
-
Блін, не можу зараз зфоткати. Вибачте. Повернусь до Вас трошки пізніше з цим питанням.
-
нам общий препарат от гельминтов просто значит вписали на эту страничку в Польше. дальше Праги туда никто не заглядывал. дальше идут странички про обработку от других паразитов, но там у нас пусто
-
105
-
Ні. Мені видали в ветеринаркі, бланк англійською, вони замовляли у поставника вакцини
-
Бланк брали з цієї групи?
-
Простите, запуталась. Из ЕС в Канаду, кошка всегда жила в ЕС, паспорт есть, 20 апреля следующие прививки по графику, в т.ч.от бешенства. Мне можно лететь с ней сразу после прививки, через неделю, или нужно выждать ждать месяц?
-
Можете скинути фото? Я свою клініку нагружу
-
О горе... Ок. Треба переробити. Дякую
16 Jan 2023, 06:08
42 minutes ago