Pets to Canada
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, як застрахувати собаку в Канаді?
-
Привет Вікторія Вєтрова. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Найкраща trupanion
-
Їх десятки
-
Ми вже пройшли сьогодні огляд у ветеринара. Документи я маю. Питання, як обрати страхову компанію? Які є і які добрі?
-
Але дорого
-
Доброго дня , можливо хтось летів недавно до Європи без сертифікату cfia , а з оглядом і обробкою у ветеринара тільки ?
-
у мене таке саме питання. паспорт Німеччини
-
Паспорт який?
-
Ви можете ризикнути та летіти без cfia
-
У тварини пасаорт ЄС?
-
дякую!
-
Український , летимо в Італію
-
Теж цікавить
-
Привет Svitlana. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Вітаю! В нас український паспорт, був і огляд і сертифікат CFIA. Ні на внутрішньому рейсі, ні на рейсі ЛОТа ніхто не дивився документи взагалі. Але мені з документами спокійніше. Вирішувати Вам.
-
Так летіли ,6 квітня."Сертифікат не робили,обробки не було,медекзамен був у лютому при ревакцинації.В аеропорті (Торонто,Пірсон)при реєстрації, тільки глянули наявність вакцини і все.В Польщі взагалі нічого.
-
Привет Дима Финкин. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Привет Margo Antipova. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Привет shahnaza 💕. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
16 Jan 2023, 06:08
Post 155592 of 173443
about 2 hours ago