Pets to Canada
-
Привет всем, видела как то в этой группе, что есть наш ветеринар,если кто-то сохранил контакт или это вы, напишите пожалуйста в личку
-
Допишите её как совладельца в паспорт к каждому питомцу, но она не сможет взять обоих в салон....одного придется сдавать в холд, ибо один пассажир, один питомец в салоне
-
Вона має бути власником в паспорті
-
Усім привіт🤗 Підкажіть, будь ласка, якщо маєте якусь інформацію. Подруга, громадянка Канади, летітиме зі Швейцарії до Калгарі. Хочу з нею відправити літаком своїх двох котів. У котів паспорти українські — повний пакет щеплень, титрів і тд. В паспортах вказана власником моя мати. Питання — які ще додаткові документи чи довіреності потрібні для перевезення котів моєю подругою? Дякую🙏
-
Сервисы доставки животных
-
Добрый день всем. У кого есть возможность привезти собаку из Мелитополя в Канаду?
-
так, поки що виходить що буде просто. А після поїздки поділюсь досвідом
-
Нет не так, оператор перегрелся просто наберите ещё раз
-
Потому что из Украины в ЕС одна из самых сложных границ, а ЕС Канада одна из самых простых
-
Якщо можливість є, купіть з собою протигельміньні та протиблошинні комплекси
-
Супер, це треба і вам і тварині)
-
добре що ви сказали. я перевірив усі сторінки паспорта і там дійсно є ці відмітки і в нас вони вже прострочені. Зробимо нові, дякую!
-
🫣🫣🫣
-
Оператор сказал, я два раза перезвонивал и одно и то же говорят, типа с 1 августа какие-то новые правила ввоза в Канаду
-
У вас є укр паспорт? Треба буде поставити огляд та обробку від пазаритів
-
Паспорт, их форму будут
-
То есть при регистрации ничего просить не будут? Чисто приколы операторов
-
в нашій місцевій клініці сказали що вони не знають нічого такого 🤷♂️
-
Фигня, забейте
-
Лише ребіс сертифікат, все