Pets to Canada
-
Привет Alexander. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Статья: Действия в Канаде
-
Да я начну обзванивать местных по гугл поиску и спрашивать. Но вот тот кто отправляется из Европы, сказал мне, что мне надо найти самостоятельно в Калгари брокера...
-
Спасибо ❤️
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 Нужны пapтнёpы для oнлaйн paбoты Лeгaльный дoxoд 5-8% в день Бecплaтнoe oбyчeниe с нyля Занимает 1-1.5 чaca в день В лc буду ждать зaинтересовaнныx
-
Добрий день! Приїжджаю в Канаду з собакою, хочу завчасно замовити корм, годую його Hills urinary care u/d dog. На всіх сайтах пише, що потрібно направлення від ветеринара для цього корму. Чи підійде направлення від ветеринара з Європи, чи мені потрібно в день приїзду йти до ветеринара, платити за прийом і брати направлення на корм?😳🫣 Дякую!
-
Тобто, якщо купувати в ветеринарних клініках, вони не просять ніяких направлень?
-
Цей тиждень ще в Європі. Буду простити направлення на корм на англійській мові.
-
Ми купляємо корм гастровнтестінал просто завітавши до ветеринарної клініки та замовивши його. Тобто, якщо його нема в наявності, доведеться очікувати 2 дня. Ніколи для покупки корму хілс чи ррял канін лікувальних консультації лікаря не вимагалося.
-
Я в шоці… В звичайних зоомагазинах продають медичний корм чи тільки в ветеринарних? Дякую за відповідь!
-
Дякую всім за відповіді!!!!❤️
-
Ні, не просять. Сидять дівчата на рецепції та в них просите. Так і кажете що з України от приїхали собачка їсть цей корм як купити чи замовити
-
Знайдіть найближчу клініку до місця де будете жити перший час, напишіть їм листа і опишіть ситуацію, попросіть замовити для вас корм. Вони підуть на зустріч. Не переживайте, тут не так все складно.
-
Привет Ania. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Привіт Лікувальні корми я бачила в Волмарт,тому що також цікавлюсь Планую перевезти кішку у якої також проблеми з сечовою системою
-
Привет Elena. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Я не пам’ятаю Там різних брендів були Хіба онлайн глянути ? Hills це виробник?
-
Ви бачили там корми Hills?
-
У супермаркеті
-
На амазоні завжди є, але також апрув лікаря просять
16 Jan 2023, 06:08
Post 163847 of 173443
about a minute ago