Pets to Canada
-
Як ви проходили ветконтроль в аеропорту? Не було питань до розміру, ваги, собачка була спокійною?
-
Все залежить від людини на чекіні
-
В мене дуже активна дівчинка і я дуже хвилююсь як вона себе поведе, може лежати спокійно, а може крутитись і шкрябати переноску. Тому і запитую
-
Нас не зважували, так як в aircanada нема правил щодо ваги Тільки на те , щоб помістилась тваринка в переноску і переноску була норм
-
Малий не захотів навіть вставати в лежанці , коли його попросили Став як баранчик і все ) вони побачили що місця там ще норм , посміхнулись і тільки потім перевірили вже доки )
-
Вітаю, підкажіть будь ласка при вʼїзді в Канаду з твариною перший раз, з вас брали податок? До мене везуть шпіца й в аеропорту Калгарі хочуть податок на собаку 800$ Це взагалі нормально?
-
Хто хоче?
-
Особливо якщо це не комерційний
-
800 дуже дивна цифра
-
Може 80? Це більше схоже на правду
-
Офіцер в аеропорту, хотіли задекларувати собаку
-
Привет H H. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
А це вже дуже дивно
-
Вона записана, як господар
-
Звучить реально, чи вона була записана як господар?
-
Подружка ввозила мені собаку, як подарунок і в аеропорту сказали, що собаки повинні бути задекларовані, так як коштовні речі наприклад. Офіцери загуглили скільки коштує така собака в Канаді й сказали, що податок буде приблизно 800$
-
Вони зробили так, що собака може знаходитись в Канаді до закінчення ворк перміту подруги , це був єдиний вихід Заплатили податок 30$
-
Ви платили цей податок чи ні?
-
Всім привіт! Чи потрібні титри на собаку якщо везеш її у ЄС з Канади?
-
Ось і я про те, можливо якщо б вона везла на продаж, то такий податок й може бути, але коли це своя тварина й вона записана, як господар, це прям дуже дивно
16 Jan 2023, 06:08
Post 165089 of 173439
about 2 hours ago