Pets to Canada
-
Офіцер в аеропорту, хотіли задекларувати собаку
-
Привет H H. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
А це вже дуже дивно
-
Вона записана, як господар
-
Звучить реально, чи вона була записана як господар?
-
Подружка ввозила мені собаку, як подарунок і в аеропорту сказали, що собаки повинні бути задекларовані, так як коштовні речі наприклад. Офіцери загуглили скільки коштує така собака в Канаді й сказали, що податок буде приблизно 800$
-
Вони зробили так, що собака може знаходитись в Канаді до закінчення ворк перміту подруги , це був єдиний вихід Заплатили податок 30$
-
Ви платили цей податок чи ні?
-
Всім привіт! Чи потрібні титри на собаку якщо везеш її у ЄС з Канади?
-
Ось і я про те, можливо якщо б вона везла на продаж, то такий податок й може бути, але коли це своя тварина й вона записана, як господар, це прям дуже дивно
-
Доброго дня.Пишу з запитанням стосовно пса.Ми робили вакцину в Польщі від сказу.Я запитала у ветеринара які вакцини треба для Польщі(Rabisin R,Nobivac Rabies,Biocan R,Versiguard rabies).Чи може хтось допомогти або з назвою ветеринарної клініки в Торонто.Або хто знайомий з ветеринаром який може проконсультувати.Дуже прошу про допомогу.Дякую
-
Привет Tetiana Tetiana. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Привет Ilona Ilona. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Перечень клиник провинций Канады и других стран, которые советовали участники чата можно посмотреть тут. Если ничего подходящего нет, то смотрите по локальным чатам Вашего региона. А также, можно ознакомиться с примерным списком цен на некоторые ветеринарные услуги
-
А до города вылета?
-
Привет Ира Фармер. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Допоможіть будь-ласка перепровіритись для подорожі з котом in cabin Київ-Польща-Канада: - паспорт АА, чіп, вакцина, титри та 3 міс карантину вже є - завтра (за 3 дні) беру форму ф1, та міняю на міжнародний та європейський сертифікати - післязавтра (за 2 дні) роблю огляд лікаря, обробку від блох та глистів - додатково заповнила і роздрукувала rabies certificate та veterinary certificate for airline travel. Підпишу у ветеринара - заповнила declaration на не комерційне перевезення, але наче у євро сертифікаті такий листок вже є - також надрукувала CHEd -A, теж наче такий самий в сертифікаті вже є Чи все вірно? Можливо є ще щось, що упустила? Буду вдячна за коментарі
-
Статья: Из Украины в ЕС (и др. страны)
-
#fromua
-
Я читала, але через не однозначний список документів, в голові перемішалось все. Друкувала все, що бачила в цьому чаті 😂 Може зайве буде, а от щось важливе могла забути, тому і прошу допомоги, хто вже перевіз тварину
16 Jan 2023, 06:08
29 minutes ago