Pets to Canada
-
Так теж можна) але в нас було тільки 4 руки і валізи і кішка і собака. І ми вирішили поки не вийдемо з аєропорту не випускати, тому що просто було не зручно окремо везти візок. Просто коли підійшли забрати собаку, випустили поїсти і попити і потім знову туди запустили)
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста планируем лететь с животными в Канаду (Манитоба) через Германию. Вопрос какие документы нужны во въезд в Германию. Есть прививки от бешенства и чипы.
-
щоб здати титри, то не потрібно чекати 3 місяці, достатньо місяць...Це після титрів вже карантин 3 місяці....Ми взагалі терер здавали на титри, коли у нас не пройшло 3 тижні, але так як ми у лютому робили першу дозу, то лікар казав, що цього буде достатньо. Аналізи вже прийшли і добрі. Відпишете, що у вас там з довідками....
-
Спасибо, нас больше. И рук больше, но и животных больше )) думаю, обойдёмся без колесиков. Благодарю за ответ
-
підкажіть, будь ласка, а дійсно треба вносити дані про пігулку від бліх/глистів у паспорт? ми просто даємо і не вносимо нічого😟
-
Так Нам сьогодні лікар сказав що можна прийти до нього він дасть потрібні наклейки для паспорта
-
Мені просто цікаво. Титри не були потрібні для видачі сертифіката. Ми сьогодні зробили прививки від сказу і інфекційні. Як тепер здати ті кляті титри якщо квитки на кінець вересня?
-
а нам сьогодні сказав (Німеччина), що не треба нічого вносити( інші лікарі також нічого не чули про наліпкі, де їх можна знайти для самостійного внесення, не підкажете?
-
Хіба в вет аптеках спробуйте напитати.
-
В коробке от таблеток всегда есть эти наклейки
-
Наклейки должны продаваться с таблеткой
-
купляємо у лікаря, всередині не було нічого( Нексгард
-
а в чому сенс після того як вже здали титри ще 3 місяці карантинити? Аналіз вже ж не потрібно перездавати
-
ок, будемо шукати, дякую всім
-
За скільки часу до вильоту потрібно дати таблетку і вклеїти наклейку?
-
а я що лікар 😂...у мене був шок від почутого. Теж не розумію для чого ).. Якраз титри можуть бути погані...але, тоді напевно все по порядку перездавати... але для чого після титрів стільки чекати не втямлю ).
-
Спасибо)) уже не нужно, мы уже в Канаде!
-
Ребята, у кого уже был перелёт в Канаду. Можно ли брать с собой корм сухой и в сашетках в самолёт? Чтобы там на несколько первых дней или до недели времени хватило кормить животных, пока там не купим
-
Нельзя. Еду запрещено привозить в Канаду
-
Корм можно купить в любом конвиниет сторе на первые пару дней. Потом уже озаботиться и "правильным" кормом
Post 29181 of 173069