Pets to Canada
-
Я прошу прощения, а это разрешение на вылет тоже за 48 часов берётся?
-
Фух спасибо, а то глянула из часы работы, а у нас вылет в воскресенье 🙏
-
Если кто-то знает как это работает, то прошу отзваться, буду очень благодарна 🤗
-
Паспорт має бути заповнений на англійській чи українська або польська теж може бути?
-
А если сертификат выдан будет не за 48, а за 50 часов д вылета - сильно придираются?
-
на ньому взагалі є година видачі?
-
Хороший вопрос😅 а я не знаю, как он выглядит. Кто-то может подсказать?
-
Спасибо огромное, уже проверила, та что на Гагарина 5 работает, я им уже даже позвонила)))
-
взагалі не бачив на жодному документі години (свою довідку ще не отримав), але на цей рахунок не переймався б аж настільки сильно 😅
-
ну дата так, людина питає про різницю в 2 години)
-
Собираемся лететь из Польши в Канаду с кошкой .Сейчас в Украине. Нужны ли титры ?
-
На детей отдельные анкеты?
-
Ні,були всі разом, на сім‘ю. Троє дітей (13,13 та 2 роки). Біометрію дітям не потрібно було здавати?
-
Послушайте, всі разом - это групповая заявка, но анкета на каждого отдельно
-
Ну так)
-
Тогда ждите, мне и маме пришли визы через 2 недели. Муж и дети ждали , почти, 2 месяца Попробуйте написать в кризис форму. Удачи вам. Все будет хорошо Немного терпения
-
А не підкажете, як туди писати?
-
Просто в свободной форме
-
Хто їхав з Польші до Єдмонтону з собачкою??Порадьте,будь ласка,яка це процедура з квитком на собаку?Не можу додзвонитися до авіакомпанії.Не можу Її залишити!Я розгублена,не знаю що мені робити.
-
Ось посилання
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
На початку і в кінці повідомлення напишіть UKRAINE2022, так швидше розглянуть запит
Post 36528 of 172763