Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 262.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1207998306T Offline
    t1207998306T Offline
    Aney Honey
    wrote on last edited by

При чем тут "не разбираются"? Вы внимательно вообще читаете? Или по диагонали? Я пошла к гос.вету за НЕОБХОДИМЫМИ для вылета документами. А с теми паспортами что есть у меня, мне эти документы не дают! Сейчас срочно переделываю паспорта. Хорошо хоть последние вакцины сделаны в Польше и переносятся в новые паспорта. Вы же советуете человеку "забить и не обращать внимания" . На что? На законные требования? А потом в аэропорту Вы его животных себе заберёте, когда их на борт не возьмут?

1 Reply Last reply
    0
  • t461398549T Offline
    t461398549T Offline
    Di
    wrote on last edited by

Хорошей дороги) пусть и у Вас все сложится наилучшим образом)

1 Reply Last reply
    0
  • t1207998306T Offline
    t1207998306T Offline
    Aney Honey
    wrote on last edited by

Мне паспорта за сутки передали, сегодня утром обратилась, уже позвонили, сказали завтра прийти забрать. Все вакцины сделанные на территории Польши переносятся в новый паспорт. Ни кто не заставляет менять. Мне повятовый не даёт сертификаты на украинские паспорта

1 Reply Last reply
    0
  • t1065958774T Offline
    t1065958774T Offline
    Альона
    wrote on last edited by

Дякую))) Та я теж бачу, що тут багато повідомлень, де людям некомпетентні ветеринари розкажуть, і починається новий забіг за непотрібними документами.

1 Reply Last reply
    0
  • t349667341T Offline
    t349667341T Offline
    Mary Fray
    wrote on last edited by

Я буду лететь из Стамбула, очень переживаю. Спасибо за информацию, вы помогаете успокоится.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by

Кто-нибудь из этой группы знает что-то про транзит через страну ЕС? Я сейчас живу в Болгарии. Лететь буду из Бухареста. Бухарест-Варшава-Торонто. В Румынии буду гораздо меньше суток. Это считается транзитом? Мне тогда справки и сертификат брать в Болгарии?

1 Reply Last reply
    0
  • t461398549T Offline
    t461398549T Offline
    Di
    wrote on last edited by

Не переживайте) это точно лишнее) выпишите на лист всё что вам необходимо иметь при себе) галочками проставьте и ловите дзен) при излишней нервотрепке можно что-то забыть, упустить 🤷🏽‍♀️ + животные считывают внутреннее состояние своих хозяев, кип калм энд би хэппи)

1 Reply Last reply
    0
  • t1065958774T Offline
    t1065958774T Offline
    Альона
    wrote on last edited by

У нас троє тварин, мають всі необхідні документи і українські міжнародні!( а не лише для Європи) паспорти останнього зразка, чіпи, вакцини, титри. Паспорти для трьох поміняти недешеве задоволення, і не бачу сенсу, якщо вони підходять всюди. Тепер про дозволи. Сертифікат у приватного ветеринара візьмемо за день до вильоту, а ось і з державним є величезна проблема. Місяць тому я телефонувала до митного ветеринара в аеропорту на рахунок документів. Він сказав, що має бути дозвіл від державного. У державного я більше години пробувала переконати, що дозвіл необхідний, а він відмовлявся. Ну окей, врешті він здався і погодився перед вильотом його дати. І ось нам вилітати через три дні і читаю в групі, що вже цей дозвіл відмінили. Телефоную вчора знову до митного ветеринара, і що я чую? Дозвіл не потрібний і державний його зараз не дає, бо у Варшаві епідемія сказу. І взагалі, летіть з вашими тваринами, куди хочете, ніхто вас тут тримати не буде. А перелік необхідних документів питайтеся у авіакомпанії, бо в аеропорту ветеринара немає. Вчора за цілий день в Лот так і не додзвонилася. Сьогодні нарешті поговорила з представником Лот. Сказали мати той перелік документів, який на їхньому сайті і прочитали мені те, що я й сама бачила. А там дозволу від державного немає, лише сертифікат здоров'я і обробка від глистів нп раніше як за 48 годин, який всі беруть у приватних. А тепер саме цікаве- представник Лот сказала, що в аеропорту є ветеринар і всі необхідні сертифікати він нам видасть. То в мене питання- є той митний ветеринар чи ні? Я так розумію, що ніхто не знає цього точно. Звісно, я завтра попробую в державного взяти дозвіл, а раптом ... але якщо не дасть? Не летіти?

1 Reply Last reply
    0
  • t1207998306T Offline
    t1207998306T Offline
    Aney Honey
    wrote on last edited by

Боже.... Скоріше б вже полетіти і забути це все.....

1 Reply Last reply
    0
  • t488451566T Offline
    t488451566T Offline
    Aleksandra Aleksandra
    wrote on last edited by

Як я з Вами згодна

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ilona Lit
    wrote on last edited by

Я в Римі робила, так як літак був у вівторок зранку, переживала, що в понеділок буде замало годин ну типу до 24год замість 48. Подзвонила в вет клініку , назначила на пятницю, запросила міжнародний такий сертифікат (доречі в Торонто в аеропорту перед тим як заплатити податок за свого кота 🐈‍⬛☺️сертифікат і всі доки провірили, дивились) Там питання в тому, що тварина обовязково має бути оброблена від усіх паразитів не пізніше як за 48 год. Тому мій сертифікат від п’ятниці до вівторка був дійсним. Ми обробили профілактично кота у пятницю , під час візиту до вет клініки за сертифікатом, англійською мовою. І ніяких питань до котуньки не було.

1 Reply Last reply
    0
  • t991759048T Offline
    t991759048T Offline
    Anya
    wrote on last edited by

LOT

1 Reply Last reply
    0
  • t1207998306T Offline
    t1207998306T Offline
    Aney Honey
    wrote on last edited by

То потрібен дозвіл на виліт чи ні? Якщо ні, то можна якєсь посилання на це.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by

Нема такої інформації в жодному з офіційних джерел

1 Reply Last reply
    0
  • t1207998306T Offline
    t1207998306T Offline
    Aney Honey
    wrote on last edited by

А цей міжнародний сертифікат у приватного, чи державного лікаря брали? Це мається на увазі дозвіл на вивіз?

1 Reply Last reply
    0
  • t1025589359T Offline
    t1025589359T Offline
    Мирослава Висоцька Mira
    wrote on last edited by

нагадайте будь ласка яку програмку ставлять, щоб дзвонити в канадські авіа і забронювати місце для тваринки?.Ця, що імітує канадський номер....Бо вже є паспорти...можна рухатися далі. Є квитки лиш до Торонто.

1 Reply Last reply
    0
  • t381399655T Offline
    t381399655T Offline
    Юлия ❤️
    wrote on last edited by

В Румынии нужны только свежие обработки и осмотр ветеринара в паспорте со штампом что живое здорово, разрешение на вылет на надо ) уже проще )

1 Reply Last reply
    0
  • t381399655T Offline
    t381399655T Offline
    Юлия ❤️
    wrote on last edited by

За сутки вроде

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex