Pets to Canada
-
Скажите, у вас в аэропорту взвешивали переноски, верно? Никто не превышал 8 кг? У меня пес 7,5 с переноской будет больше...
-
У мене найбільша кішка має три кілограми, а разом з переноскою і пледиком всередині заважила 4400. А інша кішка і песик ще менші.
-
Сегодня летели LOT с Варшавы в Париж, пару часов назад приземлились, LOT досматривал переноску со всех сторон, потребовали все на свете документы (но у нас всё было) , переноску взвешивали , кота взвешивали, сантиметром мерили.
-
Ось про що я й писала, залежить на якого офіцера натрапите.
-
Вот я и боюсь, что стоит мне прийти с псом чуть больше допустимого и начнётся... наверное на рейс нк пустят?
-
А у вас какие авиалинии были и откуда летели?
-
Тут як пощастить. Можливо, з нашими трьома в сьомій ранку просто ніхто не хотів морочитися.
-
скажiть, будь ласка, аи писали, що внзли з собою сухий корм? а де? в ручному багажi?пачка була вiдкрита? бо нас попередили, зо корм, який не з сша чи канади, ввозити не млжга. чи у вас був саме такий?
-
А других наблюдали таких же счастливцев? И ещё вопрос, в Амстердаме на пересадке уже вас никак не будут трогать?
-
Летів люфтханза і аір Канада вагу і розміри не перевіряли, з рештою як і документи
-
Тільки спитали вагу усно
-
Походу только ЛОТ прям локапывается... Или у кого-то тоже не взвешивали?
-
Везли в ручній поклажі відкритий Brit, який купили у Польщі. І собаці відсипали в торбинку josera, але ніхто навіть нічого не питав. Ще в ручній поклажі був лоток і трохи наповнювача в туалет для кішок.
-
На пересалке полноценно такой же контроль могут устроить?
-
дуже дякую.
-
дякую.
-
Добрий день!Хочемо летіти назад з собакою в Європу, скажіть,які потрібно документи?
-
Ну, однозначно титры) вот назад нужно будет считаться со всеми правилами. Действующая прививка от бешенства, чип, паспорт, титры с карантином
-
Варшава Торонто почти 5000 гривень за кота
-
600 злотих Люфтханса
Post 41973 of 173243