Pets to Canada
-
У нас також кіт подорож у 15 хв до ветеринара завжди переносив з істерикою. Але коли з-під обстрілів бігли він спокійно тиждень у машині їхав, не возмущався. Тож скоріш за все ваша також прийме ситуацію та спокійно доїде. Є організації які займаються перевезенням ЄС-Канада, але з Києва та тим паче з мед.документами треба самим. Це наскільки я знаю 🤷🏻♀️ може хтось користувався іншими-то підкаже
-
Так достаньте его оттуда)
-
Дівчата та хлопці! Алярм! Хто летів із Вроцлава через Франкфурт в Калгарі з песиком в багажі? Напишіть, будь ласка, в особисті! У нас виліт Люфтханзою терміновий вночі з вівторка на середу (підвернулися квитки). Пересадка 5 годин. Песик короткошерстий. Необхідна консультація. Дякую!
-
Никак
-
Маловероятно
-
В смысле никак
-
Если ваш мопс меньше 10 кг то как и остальные влезет
-
Возьмите на руки переноску и как лялю укачивайте. Должно успокоить его
-
ВестДжет не потребує обробку від глистів і бліх? Підкажіть, якщо її не зробити, а буде на руках тільки паспорт, чіп, вакцина, титри ( ну то для нас) , іата. Достатньо? Бо не впевнена що встигнемо зробити в Відні, а потім потяг до Амстердаму і виліт.
-
Про киев совсем не знаю, увы
-
В обе и нужно смотреть на закреп номер 7
-
Если вы в Европе с европейским паспортом то титры с вас не требуется
-
Или Ужгород))
-
Всё верно
-
Вас верно проконсультировали...вам нужно питомца бронировать к своему билету...и об этом их предупредить... потому что ранее была услуга провоза питомца без хозяина
-
В истории чата