Pets to Canada
-
Я не летела , но вот попробуйте этот номер 1-888-937-8538 они конечно очень постарались спрятать его так, чтоб к ним никто не звонил лишний раз...
-
Та можливо хтось конкретно знає, хто працює в неділю.
-
Спасибо, попробую
-
Якщо буде актуально комусь. Дізналася, що забирають у притулок. Вартість утримання 60$ за день. Це аж 840$ за весь період карантину(( Можна спробувати знайти волонтерів, які прихистять на цей час у себе тваринку.
-
На сайті авіакомпанії в розділі реt можна залишити запит, щоб передзвонили, бо я не змогла додзвонитися сама. Але є нюанс, треба на телефон встановити програму, яка вам дасть можливість дзвонити і приймати дзвінки з канадійський номерів, я в плеймаркеті скачала. Вони передзвонили, і у оператора можна дізнатися чи є місце для тваринки, на той рейс, який вам необхідний
-
Fongo, назва
-
Добрий день, пошук нічого не видає, перечитати все нереально, тому запитаю: чи хтось давав псу якесь заспокійливе чи снодійне перед перельотом в багажному відділені? Є якісь поради?
-
Зверніться до ветеринара, такі ліки не продаються у зоомагазинах.
-
то зрозуміло, я скоріше про те давати чи не давати взагалі, або годувати чи не годувати перед вильотом ш т.д.
-
Зверніться до найближчого пункту допомоги переселенцям. Мені там все розповіли і дали пігулки заспокійливі але для котика.
-
Не советуют кормить за пару часов, воду и корм в мисочках в клетке оставить. Снотворное нельзя, в аэропорту могуь проверить , что животное в сознании
-
Ви в якій країні?
-
Годувати не можна перед вильотом та до посадки літака. Але у вимогах є щоб був корм у клітці
-
Так ви праві. Снодійне то вже занадто) в такі поради точно дає лікар.
-
Знаходимось в Польші, летіти будем з Дубліну
-
www.westjet.com/en-nl/contact/phone
-
Схоже що там тільки колбек можна запросити
-
Або спробуйте той номер що 72 hours
-
Тут ще й час треба обрати коли вам передзвонити)
-
Нам ветеринар призначив заспокійливі пігулки , по одній за 5 днів до вильоту. Назву не скажу, бо дав поштучно і все залежить від маси тіла. Сказав що буде просто в спокійному стані , не тривожний