Pets to Canada
-
Для вылета из Европы нет такого списка. И не будет. Каждая страна - по-своему.
-
Всем привет! Подскажите, пожалуйста, можно ли написать в Air Canada за животное или только звонить? Собака будет в багаже лететь. Английский не сильно хорошо знаю, попросить пока некого.
-
Всем привет. Если едем с Украины в Польшу в Польше 2 дня а от туда в Канаду… справка ф1 берётся в Украине за день до выезда, а потом нужно ещё раз ее в Польше брать что бы с Польши в Канаду лететь ? Я не совсем понимаю… на сайте польской авиакомпании написано по справку за 48 часов… но как можно взять справе уши доехать до Польши за 48 часов и месть в самолёт… это нужно столько стыковок сделать … мне кажется это не реально …
-
Спасибо!
-
Вроде админ писала - только телефон
-
вітаю! підкажіть, будь ласка, а чи можливо підписати IATA сертифікат у Варшаві на Гагаріна 5-15? у Києві вже 3 клініки відмовили, на волинській у тому числі
-
Я їм дзвонила сьогодні і сказали не дадуть .
-
їдьте на волинську 12 і просто беріть довідку працюють з 9 до 17 якщо тривога — не приймають нікого там сьогодні небагато людей. може встигнете ще
-
або на кордоні міняєте, або у києві на митниці
-
IATA в любой частной клинике подпишите.
-
Зрозуміла . А куди потім з ф1? IATA планую до свого лікаря , Софіївська бортщагівка
-
там на телефоні сидить дуже неприємна жінка)))) я сьогодні брала там довідку, все ок в мене неповний карантин, навіть не подивився. тільки побачив, що є сертифікат підкажіть, а де ви IATA підписали? можете в особисті
-
Закрепы 16, 20, 27. Начните с этого.
-
❗️❗️❗️Доброго дня!Будь ласка порадьте що робити🙏🙏🙏Займаюсь документами для кролика,знаходжусь в Польщі в Гдині(Поморське в-во),повятовий інспектор сказав,що для кролика не потрібно ні чіп ні паспорт для вивозу в Канаду),дзвонила до кількох ветклінік і мені сказали,що для кроликів навіть не існує бланків для паспорту ,а чіп можуть зробити….
-
Напишіть будь ласка як зайти в ці закрепи,бо вже голову зламала,не можу зайти туди
-
Щиро дякую
-
Всім доброго дня! Потрібно забрати цуцика з України в Торонто. Хто планує їхати відгукніться будь ласка! Ціна за перевозку $300. Розходи за білет, та ін. беру на себе. Якщо цікавить, пишіть, домовимося.
-
Доброго дня, хто планує їхати с великою собакою з Румунії, можу продати нашу клітку. SKUDO 7 Підходить до перельоту в Канаду, самі з нею літали.
-
Добрий день, підкажіть, якщо летіти через Лондон без тварин, Лондонська віза потрібна?
-
Доброго ранку. Ми вже в Канаді, тому ділюся історією подорожі. Ми мали летіти Варшава-Мюнхен-Торонто-Вініпег. Зранку от7,00 на першому літаку виникли поломки. Кілька годин чекали, потім почали змінювати рейси. Це ще той квест. Нам змінили на Варшава-Мюнхен-Цюріх-Торонто-Вініпег. На собаку лише в Варшаві подивились паспорт та в Вініпезі перевірили всі документи. Дорога була надзвичайно важка. Собаці щодня давала заспокійливі і майже на всіх рейсах доводили не сунути під крісло, а ставити в себе в ногах. Через океан ми навіть тихенько взяли на коліна і сховали під пледом. В туалет сходив на вулиці в Варшаві і Мюнхені, бо все решта дороги в транзитній зоні. Зараз всі відсипаються.
16 Jan 2023, 06:08
Post 83960 of 172568
10 minutes ago