Канада Оттава Чат
-
Плюс ніде немає вказаних вимог, щодо суми грошей, які потрібно мати чи не мати з собою. Тому це дуже дивна ситуація
-
Давно взял себе за правило-никогда ни перед кем ни в чем не оправдываться. Особенно перед неизвестными мне людьми. Полный игнор. Рекомендую. Сбережете нервы и соответственно душевное равновесие.
-
То есть ей отказали когда увидели что много денег или как?
-
И что значит "можуть відмовити через мову або гроші" ?
-
Слабое знание языка + мало денег ?
-
Так ее пустили вообще на территории или разворот ?
-
Це дивна історія, не від першо джерела, без документального підтвердження. Ніхто не може відмовити через наявність чи відсутність грошей. Нехай або людина напише сама і покаже,які документи їй дали, або це фейк. Якби такі ситуації були, то вже б все українське комюніті Торонто було на вухах. А там пишуть,що геть багато людей плачуть в консульстві. То як так,що ніхто прл це не знає
-
Вы ж писали что общались с ней и т.д. а когда попросили показать оборот по счету то отказали...
-
А вона точно просила work permit? Може pr просила?
-
Не у всех же людей сейчас есть по 5к долларов и знания языка , но есть родственники которые там живут и могут принять
-
Я живу в Торонто, і є адміном імміграційної групи на 25 тисяч людей. Тому напевно I know a thing or two
-
Ну это очень странно , давать визы , но без работы
-
На сколько я знаю если сам находишь работу то можно получить пермит , только в том случае что тебя берут на работу
-
Я знаю про відмови більше ніж ви, повірте. Тому я і сумніваюсь,що це правда. Бо ніде ніхто про це в комюніті не говорить. А я працюю з 12 імміграційними консультантами з різних провінцій
-
Я так понимаю что на территории могут просто не пустить и развернуть ? И
-
Ні це не так, всі хто зараз приїжджає по програмі для українців можуть отримати дозвіл на роботу
-
Тогда ясно , ну насколько я знаю если берут на работу то может работодатель делать пермит
-
Це зовсім інша історія) по програмі для українців дозвіл на роботу отримують всі,хто планує працювати
-
Давайте все будет надеется на лучшее , и все будет хорошо ! Это глупо очень давать визы без работы , это невыгодно
-
К тому же работодатель принимать решение брать или не брать не работу
1623/26526