Канада Оттава Чат
-
Благодарю..Удачи вам
-
Спасибо, и Вам! 😉
-
Привіт Люди) Можливо хтось знає сайт/зразок/посилання на правильне резюме для Кандського роботодавця?
-
Добрый всем день. Подскажите ,пожалуйста, может кто переводчика посоветует с украинского -на английский?
-
Это и есть Виза, что вклейка что это имеет одинаковую силу. Это я точно знаю. Если все же захочется визу то ждать не меньше месяца до 6-7 недель. Тольтко курьером отсылать. Лично не принииают и не выдают.
-
Рекламное сообщение с проверенными сервисами.
-
Ваше сообщение не доставлено. Повторите его или ту процедуру которую делали
-
Хто може пояснити, на запис на біометрію аккаунт вфс глобал діє тільки 5 днів?
-
Хто знає, на записі на біометрію вказано що там можна зареєструватися на печатки відразу більше 1 людини, чи це означає що тільки сім'ю можна долучати чи наприклад брата або друга?
-
Нет .
-
Так тільки сімью. Бо знаю випадки коли наші хитрили та їх просто розвертають й кажуть у вас немае запису на біометрію. Записуйтесь та приходьте
-
Я вам фото нижче перешлю. Які повинні бути фото
-
43 дні ми чекали візу
-
При реєстрації аккаунта vfs global там писало що він буде дійсний 5 днів цей акаунт це так чи я щось погано зрозумів?
-
Вроде как нет
-
Там если долго операций не совершаешь, то акк удаляют
-
Дякую🙏
-
Як це розуміти? Що за одним разом треба зареєструватися?
-
Честно говоря без понятия, но уже сколько времени прошло мой аккаунт ещё рабочий
-
Скажіть хто знає. 1.ворк перміт в який момент видають? 2.візу дадуть на пів року чи до кінця паспорту? 3.літаком літають невакциновані?
4167/26530