Канадський Марк Chat
-
Ще є якийсь додаток де ви задаєте куди треба їхати і вам виходять номери автобусів і час відправлення з зупинок. Мох дівчата у школу їздять так. Але на машині треба десь пів години,а на автобусах майже півтори
-
Можно звісно😊
-
Доброго дня.Маю таке питання. Іде процес заповнення анкети по програмі CUAET.Зупинились на питанні перетину кордону.Чи потрібно вписувати дати по перетину кордону по карті тимчасового побиту Польщі?Відміток не має в паспорті,тому всі дати в'їзду і виїзду не пам'ятаю.Чи мова іде тільки про візи?Будь ласка дайте відповідь,хто зустрічався з таким питанням і знає як правильно.Дякую. Всім гарного дня.
-
Перепрошую,додаток то гугл мапс виявляється,я не вірно зрозуміла.
-
Зазвичай сайти замовляють клієнти з розробкою по html, CSS, js, як колись, чи використовують якісь CSM?
-
Моя компанія не розробляє сайти, тому якоїсь статистики вам не підведу. Але зважаючи на сайти наших клієнтів, то можу сказати, що все залежить від рівня їхньої компанії. В кого є можливість вкладатися, і мати хоча б одного власного розробника універсала для підтримки свого сайту, то так і роблять. Більш мілкі бізнеси використовують CMS, зазвичай вордпрес чи друпал. Звичайно, у компаній гігантів свій власний штат розробників, сайти і тд
-
Дякую за відповідь, якщо можливо, задам ще питання в ПП.
-
чисто верстка + JS мало кого зараз цікавить, Дивлюсь по вакансіям то в основному або фреймфорки реакт, вью, ангуляр, або ЦМСки. Жодної не зустрів, щоб без хороших знань JS/TS або без жодної бібліотеки.
-
А яка ціна сайта, щоб їм написали? Наприклад простий на сторінок 7-10 чи сайт компанії сторінок 50..? Десь біля 1 тис канадьких?
-
я ж кажу що таких пропозицій не бачив) Я сам ще в Україні, просто моніторю що там відбувається, які ЗП і т.д.
-
Привіт. Можливо тут є батьки, чиї діти вчаться в Austin O'Brien. Напишіть будь ласка, можна і в приват. Дякую
-
Канадський Марк навчався там 😊
-
Дякую, я знаю. Але я мала на увазі, батьків чиї діти, наразі там вчаться
-
У мене знайомої син навчається. Мій навчається Archbishop O’Leary. Яке у вас запитання, може зможу відповісти.
-
У мене дівчата в цій школі
-
Марк, питання до тебе, скільки потрібно $ на 1 рік для студента в Едмонтоні (Навчання, житло, їжа, транспорт і т.д.) плюс мінус 🧐
-
Wanted to share this with you. pin.it/Xz0SHl0
-
Хтось із студентів віком до 18 років подавався на допомогу 1500? Не можливо заповнити, якщо тобі 17 років.
-
Підкажіть які україномовні молодші школи є в Едмонтоні)
-
А Ви студент (чи мова про Вашу дитину) в якому вузі?
13251/64839