Канадський Марк Chat
-
Те саме можна сказати про будь яку країну і про Україну в тому числі
-
Взагалі то так, якщо тебе постійно супроводжує удача де б ти не був
-
При цьому з медициною і без страху, що бомж пальне з пістолету в спину😀
-
Це якийсь кошмар якщо глянути ці відео по зарплаті, каже мінімалка 2500дол з податками, житло 1900дол + комуналка, продукти 350дол, зв'язок 50дол, 100дол проїзний і як вижити в Канаду? Як ви там виживаєте?
-
В Польщі мінімалка 3490 брутто. Ціна за хату 2000 злотих + Але ж якось живуть, викручуються. Так само і тут
-
Забудьте про прожиття на мінімалку, навіть не згадуйте таке. Треба хоча б 25+ $ в годину і бажано зо овертаймами.
-
В Польщі якщо працюєш через агенцію платиш 300злотих
-
Я так рахував що дійсно треба більше 25дол. інакше просто не прожити, просто все що заробив все і потратив, навіть нема сенсу працювати якщо жити там за мінімалку
-
Залежно де живеш, якщо в Торонто там багато наших, більше ймовірність що тобі допоможе хоть хтось
-
Тут люди шукають спокій, стабільність і нормальну роботу. Навряд знайдете тут повстанців, які хочуть нести свою культуру на весь світ)
-
Наскільки мені відомо він зі Львівщини... А повстанщинна зародилась на Волині
-
Чувак цей світ такий що за тебе твої проблеми вирішувати ніхто не буде, хіба за гроші💸. В інших народах те саме і в китайців і індусів тому не треба тут пропаганди. Є що є, потрібно реально дивитись фактам в очі. Хочеш братерства то мабуть єдиний вихід тобі йти в монастир
-
Причому тут волотери, вони ж не вічні? І не завжди допоможуть лише обмежено, вони всеодно мають рамки
-
Я так і роблю бро, даю гроші навіть бомжам яких ніколи не бачив якщо він попросив у мене
-
З чого ти взяв що воно тут є? Тут як мінімум 35% зацікавлені лише в своїх особистих інтересах
-
Я так і робив
-
Гаразд вибач шановний член цієї спільноти
-
Гроші потрібні усім, нажаль такий цей світ, а якщо тобі ні то віддай їх краще мені я найду їм місце
-
Зрозуміло то от який ти борець за братерство
-
До чого все це, не засмічуй краще чат людям