Канадський Марк Chat
-
Щасти вам!
-
Дякую
-
Підкажіть будь-ласка, якщо мій чоловік проживав в Україні 11 років, в нього є тільки українська реєстрація, він не являється громадянином України. Йому обов'язково потрібно робити вакцину проти ковіду для в'їзду в Канаду?
-
Виключення тільки для громадян України.
-
travel.gc.ca/travel-covid/travel-restrictions/wizard-start#:~:text=Answer%20a%20few%20questions%20to,including%20a%20United%20States%20citizen)
-
Дякую
-
Ви чули про безкоштовні квитки? Я думаю що ви зможете легко все оформити онлайн. Подивіться на цей веб-сайт: wizzair.com/#/rescue Введіть номер свого Українського паспорта і вам повинно вибити безкоштовні квитки на літак.
Якщо ви хочете щоб я взнала більше інформації для вас, тоді напишіть мені в приват-чат всі питання які вас цікавлять, і я зателефоную їм і все взнаю для вас! :)
-
wizzair.com/#/rescue
Безкоштовні квитки на літак. Потрібно ввести номер Українського паспорта.
-
Все розпродано, куда не гляну
-
Ви пробували різні дати?
-
Та це просто жарт. Нема тих білетів. Я пробував на різні напрямки і різні дати взяти і завжди немає. А якщо за гроші то є
-
Я шукав де здати біометрію по Европі. Щоб безкоштовно злітати. Немає такої можливості
-
Ви вводили номер свого Українського паспорта? Тут пише що безкоштовні квитки тільки є коли вводиш номер Українського паспорта.
-
Вводив , в мене ід карта
-
Я також вводила на різні дати, навіть на грудень і на різні країни виліту
-
Це яке підтвердження має прийти на біометрію підкажіть будь ласка?
-
Доброе утро:))) Марк, не подскажите где в Эдмонтоне хорошая химчистка для салона автомобиля, вчера приобрели- надо почистить😉👍🤣 Благодарю:)))
-
Дякую!
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/first-two-weeks.html
-
А что если просто приехать с суммой 700 евро и попросить государственный карантин?
185/64839