Канадський Марк Chat
-
Що вас цікавить?
-
Можна в пп написати?
-
Скажіть будь ласка заповнення анкети від завтра буде платне??????
-
так, 9999 cad
але ні, це не стосується подачі через cueat
-
Всім привіт, ми в Канаді потрібно вклеїти візи , можете дати інформацію як і куди відправлять ?
-
Так
-
Добрий день Марк . Маю питання до тебе. А як там муражі в зимку працюють в такий мінус20
-
Masonry
-
Чи вдома сидять
-
Еdmonton visa centre. Вам в листі повинно бути вказано адресу або Лінк до адреси
-
Друзі доброго дня , потребуємо вашої поради , Хто жив в Польші до війни і летів через Франкфурт , чи потрібна була транзитна віза ? Не розуміємо чи можемо ми летіти через ЕС
-
Доброго вечора. Що за людина і чи надійна? Чи можете дати номер
-
доброго вечора. Можете дати контакти в пп?
-
доброго вечора, маю трохи забавне питання стосовно work permit по прильоту: якщо запланованих приліт приблизно о 22 годині, чи не буде проблем через це? чи офіцери працюють цілодобово?
-
Я думаю проблем не буде,аеропорт працює цілодобово, я не знаю як в інших містах,але в Торонто дуже все організовано добре👍
-
дякую
-
одразу хочу запитати і по можливості попросити поради: Чи хтось як першу роботу в Торонто пробував доставку їжі велосипедом? Просто маю кілька запитань і хотів би поспілкуватися на ту тему
-
Цілодобово дають
-
Через ЄС найкращий варіант. Транзитна треба тільки чз Велику Британію..
-
Тобто якщо у мене закінчилась карта побиту польська , то не докапаються на границі?
18834/64839