Канадський Марк Chat
-
Доброго вечора. Чи літав хтось з пересадкою у Лондоні? Чи були якісь складнощі?
-
Привіт)
-
Привіт)
-
добрий вечір, по перше треба щоб був один аеропорт, по друге як пощастить з митниками) бачив що було все без проблем, а бачив коли не пустили ...
-
Від чого це залежить?
-
Щойно в дівчат з продажу квитків пояснювали стосовно Лондона
-
віза потрібна, а так митник може пропустити, чкщо пересадка в том самому аеропорту, та не більше доби чекати
-
А може хтось тут знає, лечу в торонто з варшави, в варшаві знаходжусь по документу який закінчився, але продовженний ччерез пандемію, тож в мене ще є безвіз, лечу з пересадкою в португалії, лісабоні, чи все буде окей?
-
А що може бути не ок? У вас канадська віза, ви ж їдете через Португалію як транзит. Проблеми можуть виникнути там де потрібна окрема транзитна віза, летіть і не переймайтесь.
-
має бути все ок
-
Велике дякую ❤️
-
Теж так лечу
-
Усім привіт,Я вибачаюсь, а яка різниця у візах туриста, яка дається на 10 років, і робоча яка дається на 3 роки ? Як що і на ту, і на другу дається дозвіл на роботу
-
Усім привіт ! Підскажіть будь ласка, чи можно буде обміняти українські водійскі права у Канаді коли термін дії минув і я невстиг їого обміняти
-
Де вклеювали?
-
Вітаю. Де подивитись перелік спеціальностей для того, щоб надалі отримати внж? Дякую
-
Скажіть будьласка як краще летіти з Варшави до Едмонтона?
-
canada.ca шукайте на сайті, у кожній імміграційній програмі описані вимоги і є зазначені спеціальності або ті, які не підходять
-
Спитайте в реджестрі
-
Поки не можу зрозуміти з переліком noc 2021. Як тут дивитись перелік?
Post 22382 of 64839