Канадський Марк Chat
-
Дякую!) заплутуєшся зе більше у тих групах😅
-
У Парижі мені за тиждень вклеїли
-
На 10 років? Віза чи на півроку?
-
Кажуть і таке вкліївають
-
Впевнена, що на 10 років) але щоб всі були спокійні то коли через тиждень заберу паспорт то сфоткаю😂
-
Ой це вже думаю в дуже рідкісних випадках
-
Ок буду вам вдячний))
-
Вже про це говорили. То ж велике питання, а чи по новій програмі люди подавались на візу. Тому що, я вже казала, що сама спочатку не ту анкету почала заповнювати)
-
І ще, може у них паспорт через пів року закінчується то і віза буде на пів року😂
-
Ну да і таке буває))
-
Свят свят, плюс одна фобія😂
-
Та то не фобія, просто логічно.. якби ці випадки були 1 на 10 то можливо було б думати що то як повезе. Але такі історії їх ну може декілька і такі собі, нічого не зрозуміло з того як подавали та ніхто здається не показав таку візу, щоб було видно, що на пів року, а паспорт діє і далі
-
То із серії «нападєніє на Білорусь»😂😂😂
-
Ні, тепер думаю чи правильну я анкету заповнила)))
-
Ахах це точно)
-
Я вже казала, шо тут найкраща група?😊
-
Треба в історії групи шукати 😂😂😂
-
Cuaet
-
Доброї ночі. Можете підказати, чи будуть проблеми із виїздом до країни, якщо я відправляю свій паспорт в мені потрібно буде виїхати з країни, а потім заїхати. Чи будуть проблеми на кордоні?
-
Логічно, що мають будуть, але зараз такий час, що може і ні. То краще зателефонувати прикордонникам, бо одне діло тікати від війни без закордонного паспорту, а інше діло кататись туди сюди, бо віза в Канаду то не є нагальною потребою для мандрувать в Европу і назад без закордонного паспорту. Тому краще зателефонувати. Але враховуйте що ви дізнаєтесь тільки про прикордонний пункт з України, а як Европа відреагує то питання
Post 2307 of 64839