Канадський Марк Chat
-
працювати можно ПР не отримати
-
Дякую :)
-
можливо навіть гірше
-
одного чи декількох?
-
ну, я не знаю, наскільки може бути гірше ніж це є в Німеччині.
-
що саме вас бентежить?
-
А там хіба, не залежить від програми міграційної?
-
Що ви маєте на увазі ?
-
те, що ці стосунки настільки відкриті, що ці відносини вільно відображаються навіть у транспорті, у черзі до банкомату. Або, наприклад вчитель у школі може бути геем і це відкрито обговорюється.
-
Краще спільното скажіть, чи вимушені ті хто приїхав по CUAET, зробив обов'язковий мед огляд, ( рентген та кров) міняти Work Permit?
-
ну такі бажання і закони у людей, карще б русські усі були з ЛГБТ чим гетеросуксуальними покидьками…
-
Це взагалі обов'язково, є результати, тестів, потім обов'язково це все вносити в IRCC, та вироблювати новий WP?
-
до чого ті рашисти тут? В мене було інше питання. Я спитала, чи все так відкрито в Канаді, як це у Німеччині?
-
Ну багато є фактів що вони і " гончарство" та грою на " шкіряній флейті" проводять тренування тому тут неоднозначно...
-
так все відкрито
-
Так, і ще багато де йдете по вулиці сидять " приходи ловлять" ...
-
одностаттеві шлюби дозволені в канаді з 20 липня 2005р так що не очікуйте що там буде хтось чогось соромитись
-
Їдучи в інших країну поважайте їх закони і традиції, якщо для вас проблема в тому що люди відкрито живуть зі своєю орієнтацією то може варто задуматись чи ця країна для вас!:)
-
я маю таке ж право запитати. Дякую за відповіді.
-
Не смішіть, хтось закинув це твердження у інтернет, а всі повірили. Канаді треба робоча сила, так, але кваліфікована. Люди роками стоять у черзі на PR з гарною англійською, канадійським досвідом роботи чи навчанням у Канаді, з високою кваліфікацією. Ця країна потребує людей, які будуть платити кошти за навчання, за усі документи, візи, ворк перміти, а потім платити податки, працюючи. Який сенс роздавати всім безкоштовно візи, давати соц допомогу і роками чекати поки люди адаптуються, знайдуть високооплачувану роботу і ще й забезпечувати їх медичною страховкою, створюючи ще більше черг на систему, яка і так не витримує. А ще, незважаючи на все, країна щороку приймає 300-400 тис іммігрантів, це ті що вже з імміграційними візами. Тому твердження, що Канаді потрібна робоча сила, як мінімум дивне.
16 Jan 2023, 06:08
23923/64839
13 Jan 2025, 17:32