Канадський Марк Chat
-
у мене знайомі подавались на візу ще в квітні, мы з чоловіком в кінці серпня. разом всі здавали біо паспорт ревест прийшов всім майже одночасно у мене і чоловіка worker visa, у знайомих візітор
-
До 31 березня. І якщо до цього часу встигаєш податися на робочу візу, то вона в тебе є. І при цьому не обов'язково приїхати до Канади до 31.03.23
-
Ми подалися у серпні у нас з чоловіком і сином 16 років робоча віза на 3 роки, у доньки візітор на 5 років
-
Все, гуд, як така інформація, сміло їдьте після 31... Скільки людей - стільки думок😊
-
Просто тим, хто хоче мати дозвіл на роботу з 1 серпня видають робочу візу на три роки.
-
Так але без WP, у Вас нехай і бізнес Шенген буде вклеєний, але Ви працювати не зможете..
-
Віза worker дає право працювати. Термін цієї візи вказаний. Отож до чого тут дата 31.03.23?
-
Мені візу одобрили в вересні і в листопаді видали і там була віза візітор.
-
А робоча віза не є підставою для отримання WP?
-
А подавались на візу коли?
-
А де таке написано що робоча віза є підставою для видачі WP, ?))
-
Програма CUAET
-
20 серпня подавав біометрію
-
То друге. Заявка на візу від якого числа?
-
а коли подавали саму анкету?до 1 серпня?
-
Тобто робоча віза не є підставою для отримання дозволу працювати?) У Вас дивна логіка
-
Я вже точно не пам'ятаю. Але ж рішення про візу прийняли в вересні, могли би і воркер вклєїти
-
.А робочу візу видають починаючи з 1 серпня
-
Немає ніде в світі такого, як CUAET, віза завше видавалась, видається і будевидаватися під щось... CUAET це виключення з правил...
-
В усьому світі робоча віза передбачає можливість перебувати та працювати в країні. Більше обговорювати цю тему не бачу сенсу
16 Jan 2023, 06:08
3 days ago